USD 32,55
EUR 34,89
ALTIN 2.430,58
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

4 Kasım burç yorumları

04 Kasım Perşembe burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

4 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

 Koç

Gelecekle ilgili yaptığın planlar sana her ne kadar gerçekçi geliyor olsa da, çevrendeki bazı insanlar için durum tam olarak böyle değil. Özellikle gün içerisinde sosyalleştiğin anlarda bu durumun farkına varman kendini sorgulamana neden olabilir. Fakat hedeflerinden ne olursa olsun vazgeçmemen gerektiğini hatırlatırım. Kendine inanman başarıyı sana getirebilecek en temel etken. Öte yandan hedeflerin için aynı zamanda finansal bir desteğe de ihtiyaç duyabilirsin. Ailenin yardım teklilerini tekrar değerlendirmeni öneririm. 

4 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Kariyerini yakından ilgilendiren girişim fikirleri sürekli aklında dolanıyor olabilir. Fakat özellikle sana oldukça yakın bazı insanlar tarafından bu durumun sabote edildiğini fark etmen mümkün. Bu gibi anlarda karşı tarafı anlamaya çalışmak yerine hedeflerine nasıl ulaşacağını düşünmeni öneririm. Planlarını baltalamak isteyen insanlarla empati yapmak zorunda değilsin. Onların seni anlayıp işlerini kolaylaştırması gereken yerde tam tersini yapıyorlarsa aranızdaki ilişki üzerine de düşünmen gereken şeyler olduğu gün gibi ortada. 

4 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

 İkizler

Doğru bildiğini okumaktan asla vazgeçmiyorsun. Özellikle son zamanlarda hayatının içindeki günlük meseleler konusunda hatalar yapsan da, bildiğin yoldan sapmayacaksın gibi duruyor. Bir yandan sana zaman kaybettirse de tavrının bu şekilde olması, hedeflerini hayata geçirdiğinde kendine olan güvenini tekrar tekrar tazelemen konusunda fazlasıyla destekçin oluyor gibi. Bu nedenle sana önerim, gerçekten zorlandığını hissettiğin anlar dışında sorunlarını ve meselelerini kendin çözmen olacaktır. Zaten gerçekten köşeye sıkıştığın durumlarda dostların sana sormadan yanında olacaklar. 

4 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

İyi bir gelir elde etmek adına karşına bir takım fırsatlar çıkabilir. Özellikle miras gibi konuların gündeminde olması sana bu koşulları sağlayacak gibi duruyor. Fakat karşına çıkan ve ortaya bir emek koymadan elde etme ihtimalin olan gelirler konusunda soğuk tavırlar sergiliyor olabilirsin. Her ne kadar bu durumu fırsatların üzerine konmak olarak görüp kendine yakıştırmasan da zaman zaman geleceğini de düşünerek hareket etmelisin. Bu nedenle önüne altın tepsiyle sunulan fırsatları reddetmemen gerektiğini hatırlatırım.