USD 32,54
EUR 34,89
ALTIN 2.431,42
BIST100 9.769
İHBAR hattı 0552 642 79 79

4 Aralık Cumartesi burç yorumları

4 Aralık 2021 Cumartesi burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

4 Aralık Cumartesi burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Yaşamın içerisindeki gereksiz detaylara çok fazla takıldığın için gün içerisindeki sorumluluklarını boşluyorsun gibi duruyor. Böylesine zamanlarda sana tavsiyem, ayrıntılara bu kadarda önem vermemeye çalışman olacaktır. Bu sayede yapman gereken işlere yetişebilir, enerjinin ve odağının tamamını kurmak istediğin kariyerine harcayabilirsin. Emin ol böylesi, uzun vadede daha yararlı olacaktır. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

4 Aralık Cumartesi burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Atılmak istediğin ilgini çeken yeni alanları keşfetmen heyecanlanmana neden olmuşa benziyor. Fakat aynı zamanda fazlasıyla garantici bir insan olman, adımlarını atarken fazlasıyla düşünmene neden oluyor olabilir. Kendini garantiye alman emin ol yapabileceğin en doğru şey. Gözü kapalı bir şekilde hiç bilmediğin alanlara atılman, ilerleyen süreçlerde başına birçok sorun açabilir. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

4 Aralık Cumartesi burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

İçerisine gireceğin sosyal çevrelerde yalnız kaldığını hissediyor olabilirsin. Fakat biraz daha iletişime açık ve sosyal bir tavır sergilersen gerisinin iplik söküğü gibi geleceğini fark edebilirsin. Öte yandan son zamanlarda fazlasıyla tempolu günler geçirdiğin için böylesine bir güne ihtiyacın vardı. Bu nedenle alabileceğin en yüksek verimi almaya çalışmalısın. Rutinlerinin dışına çık ve pozitif enerjini çevrendekilerle paylaş. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

4 Aralık Cumartesi burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Ekonomik alanlarda sergileyeceğin hırsa yenik düşmemen gerektiğini hatırlatırım. Özellikle günün erken saatlerinde karşına çıkan bir kaç yüklü ödeme keyfini kaçıracak ve seni alternatif arayışına itecek gibi duruyor. Fakat kendini geri plana çekip sakin bir şekilde doğru anı beklemen, sorunlarını büyük ölçüde azaltacak ve seni olası risklerden uzak tutacaktır. Fevri kararlar almaman en iyisi olacağa benziyor. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.