USD 32,56
EUR 34,89
ALTIN 2.435,14
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

31 Ekim burç yorumları

31 Ekim Pazar burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

31 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Son zamanlara kurduğun ilişkiler esnasında karşı tarafa karşı gizemli tavırlar sergilemen ilginin tamamen üzerinde olmasına neden oluyor gibi. Sana tavsiyem, eğer ilginin üzerinde olmasından hoşlanıyorsan bunu yapmaya devam etmen olacaktır. Bu sayede aranızda bir çekim olan insanlarla yakınlaşma şansı elde edebilir, akşam saatlerine doğru birlikte keyifli organizasyonlara katılabilirsiniz. Emin ol biraz eğlenmek fazlasıyla iyi hissetmene yardımcı olacak. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

31 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Sahiplenici bir kişiliğe sahip olman zaman zaman kurduğun iletişimler esnasında kıskançlık ile karıştırılıyor olabilir. Bu gibi anlarda sana önerim, hislerini daha doğru bir şekilde ifade etmeye çalışman ve başkalarının sınırlarına saygılı davranman olacaktır. Aksi takdirde sert tepkilerle karşılaşman mümkün. Öte yandan akşam saatlerine doğru bazı yakın arkadaşlarına gösterdiğin ilginin ve alakanın karşılığını alamadığını fark edebilirsin. Sana önerim, hak etmeyen insanları hayatının merkezine koymaman olacaktır. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

31 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Her ne kadar hayatın sana getirdiği zorluklar planlarını ve hedeflerini etkiliyor olsa da kimseden yardım almadan devam edebiliyor olman kişisel motivasyonunu büyük ölçüde arttırmana yardımcı olacak gibi duruyor. Sana önerim, çevrenden gelebilecek yardımları en son çare olarak değerlendirmen olacaktır. Öte yandan akşam saatlerine doğru uzun zamandır beklediğin eğitim hayatın ile ilgili bir haber alabilirsin. Sonuçlar tam olarak istediğin gibi olmasa da moral bozmadan devam etmen gerektiğini hatırlatırım. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

31 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Geçmişten beri aklında olan bazı hedeflerine bir adım daha yaklaştığın bir gün olacak gibi gözüküyor. Özellikle iş amacıyla yurtdışı seyahatlerine çıkabilirsin. Sana önerim, güvenli alanının dışına çıkmak konusunda en ufak bir tereddüt duymaman olacaktır. Farklı bir yaşam alanında kendine katacağın şeyler emin ol düşündüğünden çok daha fazla. Fakat öncesinden hazırlığını iyi yapman gerektiğini hatırlatırım. Daha iyi bir deneyimi bu sayede elde edebilirsin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.