USD 32,62
EUR 34,81
ALTIN 2.493,37
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

31 Ağustos burç yorumları

31 Ağustos Salı burç yorumları. İşte detaylar...

31 Ağustos burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Fazlasıyla sosyal geçireceğin bir gün seni bekliyor. Hem iş hayatında, hem de sosyal hayatında kazandığın yeni ilişkiler oldukça keyifli bir gün geçirmene yardımcı olabilir. Yeni arkadaşlıkların yeni heyecanlar ve yeni maceralar anlamına geldiğini en iyi sen biliyorsun. Bu nedenle sana tavsiyem, geçmişten gelen toksik ilişkilerini bir kenara bırakman ve ana odaklanman olacaktır. 

31 Ağustos burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Hayatında karşılaştığın sorunların büyük bir kısmının gelip geçici şeyler olduğunu kabullenmen gereken bir gün seni bekliyor. Tüm zorluklarla ve aksi giden her olayla bu kadar ilgilenmen ve kendine dert etmen, fazlasıyla bunalmana neden olabilir. Bu nedenle akışına bırakmayı kendine öğretmen gerektiğini hatırlatırım. Bu sayede ilerleyen süreçlerde kafanın rahatladığını hissedeceksin.

31 Ağustos burç yorumları - Sayfa 3

İkizler 

İş ile ilgili seyahatlerin gündeme gelebileceği bir gün seni bekliyor. Her ne kadar şuan özel hayatında içerisinde bulunduğun konum yaşadığın yerden uzaklaşmak istememene neden oluyor olsa da sana tavsiyem, geleceğini ön planda tutarak hareket etmen olacaktır. Sorunlar ve aksi giden olaylar her zaman hayatlarımızda var olacak fakat onları öne sürerek karşılaştığın fırsatları geri çevirmen emin ol hiç mantıklı değil.

31 Ağustos burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Çevrendeki insanlara şüpheyle yaklaşacağın bir gün seni bekliyor. Fakat bu tutumunu bırakman gerektiğini hatırlatırım. Aksi takdirde ikili ilişkilerinde sahip olduğun güven olgusunu ortadan kaldırabilirsin. Ve tekrar bir güven ortamı hazırlamak emin ol fazlasıyla zor olacaktır. Bu nedenle sana tavsiyem, kafanda soru işaretleri bulunan konuları ilgili kişilerle açık ve net bir şekilde konuşman olacaktır. Bu sayede sorunlarının çözümünü iletişim kurarak keşfedebilirsin.