USD 32,47
EUR 34,78
ALTIN 2.441,23
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

30 Temmuz burç yorumları

30 Temmuz Cuma burç yorumları...

30 Temmuz burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Hiç planda olmayan yerlerden gelecek kaynaklar sayesinde birikimlerini arttırabileceğin bir gün seni bekliyor. Bu durum ilk etapta büyük ölçüde rahatlamana yarayacak gibi. Fakat sana tavsiyem, yine de tedbirli davranarak savurgan davranmaman olacaktır. Bu sayede ilerleyen süreçlerde ortaya çıkabilecek acil bir durumda ortada kalmayacaksın.

30 Temmuz burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Uzun süredir geleceğin ve kariyerin için herhangi bir hamlede bulunmamış olman gün içerisinde sık sık aklına gelebilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, donanımını arttırmak adına ve hayat hedeflerine ulaşabilmek adına ilk adımlarını atman olacaktır. Artık üzerindeki ölü toprağını atmanın vakti geldi de geçiyor. Öte yandan akşam saatlerine doğru mesleki anlamda fikir alabileceğin insanlarla tanışman mümkün.

30 Temmuz burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Kendini fazlasıyla kararsız hissedebileceğin bir gün ile karşı karşıyasın. Özellikle sosyal çevrende yaşanan olaylarla ilgili vermen gereken kararlar kafanı fazlasıyla kurcalıyor olabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, doğru seçimi yapabilmen adına çevrendeki insanların fikirlerine ve bakış açılarına dikkat etmen olacaktır. Bu sayede en objektif ve doğru seçimi yapabilirsin. 

30 Temmuz burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Hayat rutinlerinin değişeceği bir gün seni bekliyor. Özellikle maddi kaynaklı sorunlardan dolayı yaşadığın yeri değiştirmen gerekiyor olabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, her ne kadar yalnız yaşamayı seviyor olsan da ev arkadaşı fikrine ön yargılı yaklaşmaman olacaktır. Yeni bir arkadaşlığı bu sayede elde edebilirsin. Ve emin ol yaşadığın yerde başka bir insanın bulunması eve hayat getirecek bir şey.