USD 32,56
EUR 34,71
ALTIN 2.411,71
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

30 Kasım burç yorumları

30 Kasım Salı 2021 burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

30 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

İlerleyen süreçlerde hedeflerine erişmek istiyorsan, kişisel donanımların üzerine çalışmalar sürdürmen gerekebilir. Özellikle birlikte çalıştığın insanların edindiği özellikleri gördüğünde bu durumun aklına gelmesi gayet normal. Fakat asla kendini bir şeylere geç kalmış gibi hissetmemelisin. Her an yeni şeyler öğrenmeye başlayabilir, kendini daha donanımlı biri haline getirebilirsin. Emin ol bunu yapman uzun vadede kendine katacağın en büyük iyilik olacaktır. 

30 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Birden fazla seçenek arasında kalabileceğin bir gün. Özellikle günün erken saatlerinde karşına çıkabilecek fırsatlar uzun uzun düşünmene neden olabilir. Böyle anlarda sana önerim, aceleci davranmaman olacaktır. Kararını vermeden önce çevrendeki insanlara danışman ve onların da fikirlerini alman, en yararlı seçimi yapabilmen konusunda oldukça işine yarayacak gibi gözüküyor. Fakat yine de kendi istek ve arzularını bir kenara itmemelisin. Eğer ortaya gereğinden daha fazla çaba koyarak mutlu olduğun işi yapmak istiyorsan tabii ki seçmen gereken şey bu. 

30 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Kendine olan güvenini asla kaybetmemelisin. Ne iş yerinde yaptığın ufak bir hata, ne de sosyal ilişkilerin konusunda verdiğin yanlış bir karar. Sende bir insansın ve hata yapmak en doğal hakkın. Bu nedenle kendine fazla yüklenmesen iyi olur. Öte yandan günün ortalarında yakın arkadaşlarınla birlikte çıkacağın kısa bir yürüyüş, kafanı toparlamana ve bundan sonrasında nasıl bir yol izleyeceğine karar verebilmen adına oldukça etkili olacağa benziyor. Cesur adımlar atmaktan çekinmemen gerektiğini hatırlatırım. 

30 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Geçmişinden gelen fakat saklamak istediğin bazı olayların gün yüzüne çıkabileceği bir gün ile karşı karşıyasın. Özellikle günün erken saatlerinde eski bir tanıdığın nedeniyle ortaya çıkabilecek gerçekler sinirini büyük ölçüde bozacak gibi. Fakat sana önerim, kimseye sert çıkışlar sergilememen yönünde olacaktır. Öfkene hakim ol ve olaylara biraz zaman ver. Emin ol biraz sürenin ardından daha mantıklı ve makul kararlar verdiğini sende fark edeceksin.