USD 32,55
EUR 34,85
ALTIN 2.435,46
BIST100 9.722
İHBAR hattı 0552 642 79 79

30 Eylül burç yorumları

30 Eylül Perşembe burç yorumları. İşte tüm detaylar…

30 Eylül burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Bugüne kadar karşılaştığın sorunları ve engelleri bildiğin yöntemlerle çözerek büyük başarılar elde etmiş olabilirsin. Fakat gün içerisinde karşılaşacağın sorunlar, seni biraz zorlayabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem durumlara bambaşka bir bakış açısıyla bakman olacaktır. Öte yandan çevrende de sürekli negatif enerji yayan insanlarla arana mesafe koymalısın. Bunların ardından sende fark edeceksin ki, sadece kendine inanman bile seni, hedeflerine hiç düşünmediğin kadar yaklaşmana yardımcı olabilir. 

30 Eylül burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

İnsanların üzerine fazlasıyla geldiğini hissedebileceğin bir gün ile karşı karşıyasın. Fakat bunun nedenini kendinde aramaman gerektiğini hatırlatırım. Çevrendeki insanların sınırlarını ihlal ettiğini hissettiğin anda kırmızı çizgilerini herkesin anlayabileceği şekilde oluşturmalısın. Emin ol bu sayede dilediğin özgürlüğe kavuşabilir ve motivasyonunu toparladığını hissedebilirsin. 

30 Eylül burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Gün içerisinde çevrendeki insanlar tarafından yanlış anlaşılma ihtimalin oldukça yüksek. Bunun nedeni ise kendini ifade etmeye çalışırken seçtiğin kelimeler olabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, elinden geldiğince net bir iletişim kurmaya çalışman olacaktır. Farkında olmadan söylediğin bir kelimeyle ilişkilerini önemli ölçüde zedeleyebilirsin. 

30 Eylül burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Öfke kontrolüyle ilgili sorunlar yaşayabileceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle kişisel hayatında girdiğin ikili iletişimlerde bu durum oldukça gün yüzüne çıkabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, elinden geldiğince kendini sakinleştirmeye çalışman ve çevrendeki insanlara karşı kırıcı sözler söylememen olacaktır. Emin ol yapıcı bir tavır takınarak stresten uzak kalabilirsin.