USD 32,37
EUR 35,01
ALTIN 2.326,06
BIST100 9.099
İHBAR hattı 0552 642 79 79

30 Ekim burç yorumları

30 Ekim Cumartesi burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

30 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Hayatını birlikte sürdürdüğün insanlarla aranızda konuşmaktan keyif almadığın iletişimler yaşanabilir. Özellikle ortak borçlarınız konusunda olan bu sohbetler kendini rahatsız hissetmene neden olacak gibi duruyor. Fakat sana önerim, elinden geldiğince açık bir konuşma gerçekleştirmen olacaktır. Bu sayede karşılıklı olarak her şeyi daha net bir şekilde anlayacak ve bu sayede ilerleyen süreçlerde herhangi bir sorun oluşmasının şimdiden önüne geçebileceksiniz. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

30 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Sosyal bir güne hazırlıklı olsan iyi olur. Özellikle ikili ilişkiler konusunda daha atılgan ve istekli bir tavır ortaya koyabilirsin. Her ne kadar bu durum senin sosyal çevren adına yararlı olsa da, ilerleyen süreçlerde hayatında sana yakın olan insanların bu konuyla ilgili kıskançlık yapmaları mümkün. Bu gibi anlarda sakin ve açıklayıcı olman gerektiğini hatırlatırım. Fakat karşındaki insan seni anlamamakta ısrarcı olursa sınırlarını keskin bir şekilde çizmen gerektiğini hatırlatırım. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

30 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Tam izinli olduğun boş bir günde kendine ve yaşam alanına dair değişimler planladığın zamanda karşına çıkacak sorumluluklar sinirlenmene neden olacak gibi duruyor. Bu gibi anlarda senden beklenenleri yerine getirmemekte özgür olduğunu hatırlamanı isterim. Bunun sonucunda çevrendeki insanlar sana sitemkar bir şekilde yaklaşsalar bile yapabileceğin bir şey olmadığını bilmelisin. Her zaman başkaları uğruna hareket ederek vaktini onlar için harcayamazsın. Kendine ait planların ve gerçekleştirmek istediğin şeyler olması çok normal. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

30 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

İçsel meselelere fazlasıyla odaklanacağın bir gün seni bekliyor. Özellikle son zamanlarda sana geçmişi anımsatacak insanlarla sıklıkla vakit geçirmiş olman, eski zamanlara dair tatsız anıları beraberinde getirecek gibi. Fakat bu gibi anlarda sana önerim, düşüncelerinden uzaklaşmak yerine onların üzerine gitmen olacaktır. Aksi takdirde kendine yine geçici çözümler yaratmış olacaksın. Bunun yerine sorunlarınla yüzleşmen kalıcı bir huzuru beraberinde getirebilir. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.