USD 32,57
EUR 34,92
ALTIN 2.422,33
BIST100 9.722
İHBAR hattı 0552 642 79 79

30 Ağustos burç yorumları

30 Ağustos Pazartesi burç yorumları. İşte detaylar...

30  Ağustos burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Gün içerisinde genel olarak çalışma ortamın ile ilgili konular gündeminde olabilir. Her ne kadar güne motivasyon dolu başlamış olsan da birlikte çalışmak zorunda olduğun insanlardan aynı enerjiyi alamamış olabilirsin. Bu gibi anlarda motivasyonu düşük insanların senin de enerjini düşürmesine izin vermemelisin. Aksi takdirde planlarında birkaç adım geriye düşmen mümkün. Öte yandan bu zorlu sürece biraz daha şans verirsen işler senin lehine dönebilir. 

30  Ağustos burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Bugüne kadar kurduğun ikili ilişkiler gün içerisinde sık sık gündemini meşgul edebilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, iş ve özel hayatını birbirinden kesin çizgilerle ayırman olacaktır. Aksi takdirde ilerleyen süreçlerde bu durumun beraberinde getireceği sorunlarla başa çıkman gerekebilir. Öte yandan akşam saatlerine doğru geçmişten gelen bir dostunla yollarının kesişmesi muhtemel. 

30  Ağustos burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Son zamanlarda akrabaların ile kurduğun ilişkilerde istemesen de birtakım kopukluklar yaşanmış olması muhtemel. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, sorunlara ateşle gitmemen olacaktır. Emin ol ilişkilerini yıkıcı değil yapıcı bir temel üzerine inşa etmeye çalışman geri kalan her çözüm yolundan daha etkili olacaktır. Öte yandan hayatımızda bazen geri adım atmamız gereken anlar yaşanabilir. Bu gibi durumların pek üzerinde durmamanı tavsiye ederim. 

30  Ağustos burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Gün içerisinde oldukça fazla insan ile iletişim halinde olman mümkün. Özellikle işini yakından ilgilendiren konularla muhatap olacağın için elinden geldiğince zihnini başka şeylerle meşgul etmemeni öneririm. Aksi takdirde ilerleyen süreçlerde atladığın detaylar nedeniyle sorunlar yaşaman mümkün. Öte yandan akşam saatleri rahatlayabileceğin anlar olacak gibi duruyor. Geçmişinin motivasyonunu düşürmesine izin vermemen gerektiğini hatırlatırım.