USD 32,45
EUR 34,74
ALTIN 2.437,03
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

3 Ekim burç yorumları

3 Ekim Pazar burç yorumları... Detaylar Haberfokus.com'da...

3 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Gün içerisinde sürekli kendini sorguladığını hissedebilirsin. Bunun farkına vardığın anlarda sana tavsiyem, asla kendinden şüphe etmemen olacaktır. Her ne kadar bugüne kadar ortaya koyduğun tavırlar ve davranışlar çevrendeki insanları hayal kırıklığına uğratmış olsa da kendi hayatını yaşadığını hatırlaman gerekiyor. Bu nedenle sana tavsiyem, çevrendeki insanlara karşı elinden geldiğince açık ve net olman olacaktır. Arkadaşların ve ailenden insanlar her ne kadar senin iyiliğini düşünse de zaman zaman kendi yolunu çizmen gerekebilir. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

3 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Hayatını yakından ilgilendiren kararları alman gereken bir gün ile karşı karşıyasın. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, seni strese sokabilecek olaylardan itinayla uzaklaşman olacaktır. Emin ol sakin bir kafayla yaptığın seçimler ileride pişman olmanın önüne geçebilir. Öte yandan akşam saatlerine doğru aileni yakından ilgilendiren bir haber alabilirsin. Öğrendiklerini kendine saklamanı öneririm. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

3 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Kendini fazlasıyla sportif hissedeceğin bir gün ile karşı karşıyasın. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, çevrende egzersizle sürekli ilgilenen insanlarla vakit geçirmen olacaktır. Bu sayede senden daha deneyimli bir insan ile vakit geçirme fırsatına sahip olup sportif aktivitelerini daha verimli hale getirebilirsin. Öte yandan akşam saatlerine doğru kafanın içerisinde seni rahatsız eden düşüncelerin belirmesi mümkün. Fakat geçmişte olan olayları geçmişte bırakman gerektiğini hatırlatırım. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

3 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Aşk hayatındaki karmaşıklıklar son zamanlarda fazlasıyla canını sıkmış olabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, karşındaki insandan net olmasını istemen olacaktır. Emin ol kuracağınız güven odaklı bir ilişki, ileride daha sağlıklı bir ilişki yaşamanıza olanak verebilir. Öte yandan akşam saatlerine doğru kariyerini yakından ilgilendiren bir takım keyifsiz haberler alabilirsin. Bazı durumları zamana bırakmanın daha iyi olacağını kabullenmen gerekiyor. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.