USD 32,49
EUR 34,75
ALTIN 2.501,50
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

3 Aralık 2021 Cuma burç yorumları

03 Aralık 2021 Perşembe burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com’da…

3 Aralık 2021 Cuma burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Son zamanlarda kendini bulunduğun yere ait değilmiş gibi hissediyor olabilirsin. Fakat içerisinde bulunduğun psikolojik durumun hayatını tümüyle etkilemesine izin vermemen gerektiğini hatırlatırım. Bazı durumlar kötü gidiyor diye kendini dış dünyaya kapatmamalısın. Aksine sorunlarının ve problemlerinin üzerine gitmen çözüm yollarını daha kolay keşfedebilmen konusunda sana destek olabilir. Ayrıca kendini gündelik işlerinle meşgul tuttuğunda daha yaratıcı ve daha üretken olduğunu keşfedeceksin gibi gözüküyor. 

3 Aralık 2021 Cuma burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

İçerisinde bulunduğun sosyal çevrelerde otoriteni sarsan durumlar canını fazlasıyla sıkıyor. Gerçekten sınırlarının işgal edilmesine ve kararlarının sorgulanmasına tahammülün yokmuş gibi davranıyorsun. Bu gibi anlarda sana önerim, bu kadar katı olmamaya çalışman olacaktır. Yaşam buna müsaade edecek bir şey değil. Daha uzlaşmacı ve daha barışçıl bir tavır takınman emin ol karşılaşabileceğin tüm sorunlar konusunda sana destek olacaktır. 

3 Aralık 2021 Cuma burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Son günlerde içinde nedenini bilmediğin bir sıkıntı var ve gün geçtikçe bu durum daha da moralini bozmaya başlıyor. Bu gibi anlarda sana önerim, aile büyüklerinden fikir alman ve düşündüklerini kendine saklamaman olacaktır. Çevrendeki insanlara karşı açık ve dürüst bir tavır takındığında sorunlarının aslında o kadarda büyük olmadığını sende fark edeceksin. Öte yandan günün ortalarına doğru işinle ilgili alacağın müjdeli bir haber kötü giden gününü güzelleştirecek gibi duruyor. 

3 Aralık 2021 Cuma burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Hayatta kurduğun ilişkilere karşı hep kendinden emin adımlarla yaklaştın ve bundan sonrasında da bu tavrına devam edeceksin gibi duruyor. Emin ol bu tavrın nedeniyle sahip olduğun tüm ilişkiler sağlam temeller üzerine kurulu. Fakat sana önerim, hayatındaki senden faydalanan insanlara karşı gözünü biraz açman olacaktır. Her ne kadar sevdiklerin için her şeyi yapabilecek potansiyelde bir insan olsan da kendine ayırman gereken zamanları başkalarına ayırmaman gerektiğini de hatırlatırım.