USD 32,39
EUR 35,05
ALTIN 2.326,76
BIST100 9.140
İHBAR hattı 0552 642 79 79

29 Temmuz burç yorumları

29 Temmuz Perşembe burç yorumları...

29 Temmuz burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Konfor alanının dışına çıkmanı gerektirecek bir takım sorumluluklar elde etmenin mümkün olduğu bir gün. Özellikle eğitim amaçlı gerçekleştireceğin seyahatler emin ol birçok deneyim elde etmene yardımcı olacak. Fakat sana tavsiyem, her yere beraberinde taşıdığın sorunlarını bir kez olsun görmezden gelmen ve sahip olduğun anın güzelliğini yaşaman olacaktır. Sorunlarını düşünmek için ileride birçok vakit elde edebilirsin. 

29 Temmuz burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Maddi olarak seni rahatlatacak ve hiç planda olmayan bir gelişme yaşanması mümkün. Bu gibi durumlarda sana tavsiyem, kendini şımartmak adına doğru günde olduğunu fark etmen olacaktır. Emin ol finansal anlamda plansız bir gün geçirmen ve yalnızca istediklerini yapman kafanın büyük ölçüde rahatlamasına neden olabilir. Öte yandan akşam saatlerine doğru geleceğini yakından ilgilendiren bir takım haberler alabilirsin.

29 Temmuz burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Yakın arkadaşlarından birinin seni kısa soluklu bir maceraya davet etmesi mümkün. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, önyargılarını bir kenara bırakman ve yalnızca anı yaşaman olacaktır. Emin ol bu şekilde heyecanlanmak sana fazlasıyla iyi gelecek. Öte yandan aile bireylerinin sana yargılayıcı sözler sarf etmesi mümkün. Jenerasyon farkından doğan bu sorunları görmezden gelmeni tavsiye ederim. 

29 Temmuz burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Son zamanlarda duygu durumunun anlık olarak hızla değişmesi ikili ilişkilerini de yakından ilgilendiriyor. Bir an gayet iyi anlaştığın arkadaşlarınla çok kısa bir süre içerisinde tartışmaya başlayabiliyorsun. Bu gibi durumlarda sana tavsiyem, sorunlarını çözebilmen adına profesyonel yardım alman olacaktır. Emin ol her sorununla tek başına mücadele etmek zorunda değilsin.