USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.497,16
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

29 Eylül burç yorumları

29 Eylül Çarşamba burç yorumları. İşte tüm detaylar…

29 Eylül burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Fazlasıyla yoğun bir iletişim temposuna sahip olabileceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle son zamanlarda edineceğin yeni arkadaşlıklar, yeni uğraşlar edinmene ve farklı alanlara merak salmana yardımcı olabilir. Emin ol yeni edindiğin ilişkilerinle keyifli ve kaliteli bir vakit geçirmen, son zamanlarda hissettiğin yorgunluğu üzerinden atabilmende sana fazlasıyla destek olacaktır. Hem arada sırada sorumluluklarına ve işlerine biraz ara vermen gerektiğini de hatırlatırım. 

29 Eylül burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Çevrendeki bazı insanların ortaklık teklifleriyle sana gelebileceği bir gün. Fakat böyle anlarda iletişimde olduğun insanlarla tam anlamıyla anlaşamadığını hissedebilirsin. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, her insanın birbirinden farklı olduğunu kabullenmen ve ortaya atılan yeni fikirlere kulak vermen olacaktır. Her ne kadar karşı taraf fazla inatçı olsa da, aynı tavrı sergilemen içinden çıkılmaz bir duruma sürüklenmenizden başka bir işe yaramayacaktır. 

29 Eylül burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Son günlerde çevrendeki insanlardan duyduğun bazı fikirleri hayata geçirmek istiyor olabilirsin. Fakat bunu yapmadan önce fikir sahibine danışman gerektiğini hatırlatırım. Aksi takdirde aranızda çıkabilecek keyifsiz bir tartışma hem senin, hem de onun gününü mahvedecek gibi duruyor. Öte yandan son günlerde aşk hayatında bazı sorunlarla karşı karşıya kalıyor olabilirsin. Sana tavsiyem, mutsuz olduğun bir ilişkiyi sürdürmemen yönünde olacaktır. 

29 Eylül burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Kişisel özgürlüğünden asla ödün vermeyeceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle gün içerisinde sıklıkla bu durumun farkına varabilirsin. Sana tavsiyem, sınırlarını kesin bir şekilde çizmen olacaktır. Hayatında kim olursa olsun senin yerine karar vermeye veya senin geleceğini planlamaya hakkı yok. İnsanlara durmaları gereken yeri kesinlikle öğretmelisin. Öte yandan akşam saatlerine doğru hayatında karşılaştığın bu zorlu durumları ailenden insanlarla paylaşman, biraz olsun rahatlamana yardımcı olacak gibi duruyor.