USD 32,51
EUR 34,94
ALTIN 2.435,24
BIST100 9.792
İHBAR hattı 0552 642 79 79

29 Ekim burç yorumları

29 Ekim Cuma burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

29 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Hissettiğin hırs ve her alanda başarılı olma isteğin gün içerisinde uzun süredir sahip olduğun arkadaşlıkları etkileyebilir. Bu gibi anlarda sana önerim, hislerini biraz dizginlemeye çalışman olacaktır. Bu sayede ilerleyen süreçlerde oluşabilecek herhangi bir tartışmanın önüne geçebilirsin. Öte yandan bireysel olarak hareket etmek yerine çevrendeki insanlarla gerçekleştireceğin ekip çalışmaları, başarıya ulaşma şansını daha da arttıracaktır. 

29 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Çevrendeki bazı insanların finansal olarak zorlu bir sürece girebilecekleri bir gündesin. Özellikle günün erken saatlerinde dostlarından alabileceğin bir telefon, yardım etmek adına kolları sıvamana neden olabilir. Sana tavsiyem, elinden geleni ardına koymadan sevdiklerinin yanında olman olacaktır. Bu durum arkadaşlık bağlarını güçlendirmene yardımcı olurken aynı zamanda da vicdanen kendini iyi hissetmene destek olabilir.

29 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Her ne kadar çıkarların doğrultusunda hareket etmek doğru gelmiyor olsa da, zaman zaman kariyerini ön planda tutarak bunu yapman gereken durumlarda kalabilirsin. Böyle anlarda kendini rahat hissetmesen de yapacak pek bir şey yok. Fakat çıkarların doğrultusunda hareket ederken çevrendekilere karşı da anlayışlı ve vicdanlı davranman kimsenin kötü bir sonuçla karşılaşmaması konusunda etkili olacak gibi gözüküyor. Öte yandan akşam saatlerine doğru uzun süredir üzerinde çalıştığın bir projeyle ilgili kötü bir geri dönüt alabilirsin. Moral bozmadan çalışmalarına devam etmen sorunları hızlı bir şekilde aşabilmene yardımcı olacaktır. 

29 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

 Yengeç

Tam hızını almış hayatındaki sorumluluklarını ve görevlerini vaktinde yerine getirmeye başlamışken karşılaşabileceğin ufak tefek hayat zorlukları canını sıkabilir. Fakat bu gibi anlarda sana önerim, meseleleri elinden geldiğince büyütmemeye özen göstermen olacaktır. Sende içerisinde bulunduğun durumların dışına çıkıp olaylara farklı bir bakış açısıyla baktığında biraz fazla abarttığını fark edeceksin. Neyse ki çok geç olmadan bu durumu anlayacak ve sakin bir kafayla karşılaştığın tüm pürüzleri gidereceksin.