USD 32,53
EUR 34,91
ALTIN 2.438,69
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

29 Ağustos burç yorumları

29 Ağustos Pazar burç yorumları. İşte detaylar...

29  Ağustos burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Her ne kadar boş ve kendine ayırdığın bir gün olsa da aniden ortaya çıkabilecek bir kaç iş canını sıkacak gibi duruyor. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, dişini sıkman olacaktır. Kariyer hedeflerini gerçekleştirebilmen için sıkı çalışman gerektiğinin farkındasın. Öte yandan akşam saatlerine doğru kendine ayırabileceğin bir zaman dilimine yine de sahip olacağını bilmelisin. Üstündeki tüm yorgunluğu atabilmen için iyi bir fırsat olacağa benziyor. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

29  Ağustos burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Zihninin fazlasıyla karışık olacağı bir gün ile karşı karşıyasın. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, çevrendeki insanlara yanlış tepkiler vermekten kaçınabilmen adına fazla sosyal bir gün geçirmemen olacaktır. Aksi takdirde istemeden de olsa arkadaşlarınla arandaki ilişkileri yıpratabilirsin. Öte yandan aile bireyleriyle fikir alışverişinde bulunman doğru çözüm yolunu keşfedebilmen adına olukça etkili olacak gibi gözüküyor. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

29  Ağustos burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Geçmişten gelen romantik bir ilişkinin kafanı fazlasıyla karıştıracağı bir gün seni bekliyor. Fakat bu gibi anlarda sana tavsiyem, benzer sorunlarla uğraşmak istemiyorsan yeniden yeşeren bu ilişkileri en başında sonlandırman olacaktır. Aksi takdirde hayatın bir kısır döngünün içerisindeymiş gibi hissedebilirsin. Her zaman ileriye bakman gerektiğini hatırlatırım. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

29  Ağustos burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Gün içerisinde yeni insanlarla tanışman mümkün. Özellikle yakın arkadaşların sayesinde kazanacağın yeni ilişkiler ilerleyen süreçlerde özellikle kariyerin göz önünde bulundurulduğunda fazlasıyla işine yarayabilir. Bu nedenle sana tavsiyem, en başından ikili ilişkilerini iyi geliştirmen olacaktır. Kimin karşına ne fırsatlarla çıkacağını bilemeyebilirsin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.