USD 32,37
EUR 34,98
ALTIN 2.325,71
BIST100 9.091
İHBAR hattı 0552 642 79 79

28 Temmuz burç yorumları

28 Temmuz Çarşamba burç yorumları...

28 Temmuz burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Zihnindeki düşüncelerin fazlasıyla keskin olduğunun farkına varabileceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle hayat amaçlarının netleştiğini hissedebilirsin. Emin ol kafanda bu durumu netleştirebilmiş olman önünü daha rahat görebilmende sana yardımcı olacaktır. Öte yandan aile bireylerinden bazı insanlar tavsiyelerine ihtiyaç duyabilir. Sana tavsiyem, geçmiş deneyimlerini insanlarla paylaşman ve onlara yardımcı olman olacaktır. 

28 Temmuz burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Çevrendeki insanların eylemlerini gerçekleştirirken düşüncesizce davrandığının farkına varabilirsin. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, ucu sana dokunmasa bile bu arkadaşlarını uyarman olacaktır. Aksi takdirde ilerleyen süreçlerde bu durumların sonuçları kötü sonuçlar doğurabilir. Öte yandan çevrendeki insanlara karşı istemeden de olsa sürekli sorumlu hissetmen bir süre sonra fazlasıyla yorulmana neden olacaktır.

28 Temmuz burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Gün içerisinde düşüncelerinin ve eylemlerinin uyumlu olduğu çevren tarafından sana söylenebilir. Bu durum, istikrarlı bir imaj yaratman açısından oldukça etkili olacağa benziyor. Bu nedenle sana tavsiyem, hazır çevrende iyi bir intiba bırakmışken uzun süredir aklında olan konuları gündeme getirmen olacaktır. Çekingen davranmana gerek yok, bu konuları gündeme getirmek için doğru gündesin. 

28 Temmuz burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Yanılmış veya hata yapmış olabilirsin. Emin ol bu durumu kendi kafanda bu kadar büyütmen, sorunları olduğundan daha büyük görmene neden oluyor. Öte yandan son günlerde çevrendeki insanların üzerine fazla geldiğini fark ediyor olabilirsin. Sana tavsiyem, net bir şekilde bu durumdan bunaldığını insanlara anlatman olacaktır. Emin ol kuracağın doğru iletişim sayesinde sorunlarının çoğunu çözüme kavuşturabileceksin.