USD 32,52
EUR 34,74
ALTIN 2.490,79
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

28 Eylül burç yorumları

28 Eylül Salı burç yorumları. İşte detaylar...

28 Eylül burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Son zamanlarda genellikle aynı seyreden hayat tarzını değiştirmek isteyebileceğin bir gün seni bekliyor. Bu gibi anlarda ufak değişimlerin seni nasıl iyi hissettireceğinin fakına varman gerektiğini hatırlatırım. İmajında yapacağın ufak bir kaç değişiklik, veya giyim kuşam tarzını baştan yaratman kendini yenilenmiş ve tazelenmiş hissetmene yardımcı olacak gibi duruyor.

28 Eylül burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Kafan son günlerde oldukça karışık. Fakat kendini bu durumun nedenini aramak için zorlamamanı öneririm. Aksi takdirde bu durum hayatındaki gereksiz detaylar üzerine gereğinden fazla düşünmene neden olabilir. Hiç olmadık duyguların ve geçmiş anılarının canını sıkmasına izin vermemelisin. Geçmiş yaşandı ve bitti. Öte yandan ailenden insanlarla içerisinde bulunduğun kafa karıştırıcı durumları paylaşman, farklı fikirler elde edebilmen açısından oldukça yararlı olacaktır. 

28 Eylül burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Günün ilk yarısında her ne kadar aile içerisinde çıkabilecek bir kaç tartışma tadını kaçıracak gibi olsa da, ilerleyen süreçlerde işinle ilgili alacağın iyi haberler, moral ve motivasyonunun artmasına yardımcı olacağa benziyor. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, ailenle girdiğin tartışmalarda sert çıkışlar yapmamaya özen göstermen olacaktır. Emin ol hakkında konuştuğunuz konu birbirinizin kalbini kırmaya değecek şeyler değil. 

28 Eylül burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Aşk hayatında yaşanan gelişmeler son günlerde seni hayal kırıklığına uğratıyor olabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, insanlardan duyduğun beklentiyi en aza indirgemen olacaktır. Emin ol bu sayede ilerleyen süreçlerde ikili ilişkilerindeki sorunların moralini daha az bozduğunun farkına varacaksın. Öte yandan akşam saatlerine doğru biraz yalnız kalmak istemen mümkün.