USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

28 Ekim burç yorumları

28 Ekim Perşembe burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

28 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Sosyal ilişkilerinin hem iyi, hem de kötü yanlarıyla gündemine oturacağı bir gün seni bekliyor. Bir yandan sahip olduğun ilişkilerle gurur duyarken bir diğer yandan çevrendeki bazı insanların kişisel sorunlarından dolayı sergileyebileceği hareketler canını sıkabilir. Bu gibi anlarda dostlarının yanında olman emin ol onlara düşündüğünden daha da büyük bir enerji sağlayacaktır. Arkadaşlıklar böyle günler için varlar. Ayrıca son zamanlarda özellikle iş yerinde kendini sürekli geri plana itiyor olman iş arkadaşların tarafından eleştirilebilir. Fakat bu eleştirileri arkadaşlarından aldığın bir öneri olarak değerlendirmelisin. 

28 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Canını sıkan olaylara karşı dışarıya hiç bir şey yansıtmamaya çalışıyor olabilirsin. Özellikle aile içerisinde yaşanan fakat senin bir tarafı olmadığın gerginlikler her ne kadar yansıtmasan da kafanı fazlasıyla karıştırıyor ve odaklanmanın önüne geçiyor. Sana önerim, sorunlarının hepsini tek başına sırtlanmaman olacaktır. Çevrende sana değer veren bir çok insan var ve onlara dertlerini açtığında senin yanında olacaklarına emin olabilirsin. 

28 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Fikirlerini kendine saklamamalısın. Orijinal olduğunu düşündüğün düşüncelerini açık yüreklilikle dile getirmelisin. Emin ol hata yapsan bile bu dünyanın sonu olmayacak. Fakat düşüncelerinin ve fikirlerinin gerçekten yaratıcı olduğu sana çevrendekiler tarafından söylendiğinde hissedeceğin motivasyonu sen bile tahmin edemezsin. Bu nedenle elinden geldiğince açık sözlü davranmaya çalışmanı öneririm. Ayrıca günün ortalarına doğru çevrendeki bazı insanlardan romantik teklifler alman mümkün. Kendini böyle bir ilişkiye hazır hissetmiyorsan zoraki işlere girişmemeni öneririm. Sonu iyi olmayabilir. 

28 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Hayatının kontrolünü eline alacağın ve sorumluluklarını bir bir yerine getireceğin bir gün seni bekliyor. Bu gibi anlarda sana önerim, enerjin tükenmeden elinden geldiğince iş tamamlaman olacaktır. Bu sayede ilerleyen süreçlerde kendin ile ilgili üzerine eğilmek istediğin alanlara vakit ayırmak için ihtiyacın olan zamanı elde edebilirsin. Fakat tüm sorumluluklarını yerine getirme amacıyla çıktığın bu yolda yarım yamalak işler yapmaman gerektiğini de hatırlatırım. Aksi takdirde üstlerinden uyarı alman mümkün. Hızlı ve kontrollü bir ilerleyiş emin ol daha kaliteli işler ortaya koymana yardımcı olacaktır.