USD 32,59
EUR 34,84
ALTIN 2.496,54
BIST100 9.643
İHBAR hattı 0552 642 79 79

28 Ağustos burç yorumları

28 Ağustos Cumartesi burç yorumları. İşte tüm detaylar...

28 Ağustos burç yorumları - Sayfa 1

Koç

İş zekanı elinden geldiğince ön plana çıkartacağın bir gün seni bekliyor. Özellikle karşı karşıya geldiğin önemli isimler, gelecek hedeflerin adına kendini gösterebilmen için oldukça iyi bir fırsat olacağa benziyor. Bu nedenle gün içerisinde mütevaziliği bir kenara bırakmanı öneririm. Öte yandan geleceğini bu kadar yakından ilgilendiren sorumlulukların altında olman biraz bunalmana neden olsa da sabretmelisin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

28 Ağustos burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Geçmişte gerçekleştirdiğin yatırımların artık olgunlaşarak kendini iyiden iyiye hissettireceği bir gün. Fakat sana tavsiyem, geçmişte gerçekleştirdiğin bu yatırımları bir sigorta olarak kullanman olacaktır. Aksi takdirde ilerleyen süreçlerde karşına çıkabilecek ani bir ödeme tüm planlarını alt üst edebilir. Emin ol takip eden zamanlarda savurgan davranarak kendini şımartabileceğin anlara sahip olacaksın. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

28 Ağustos burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Çevrende sana yakın olan insanlardan gelebilecek ortaklık teklifleriyle kafanın karışacağı bir gün seni bekliyor. Her ne kadar ilk etapta kafanda bir sürü endişe olsa da sana tavsiyem, cesur kararlar vererek karşına çıkan fırsatları değerlendirmen olacaktır. Hayatın sana ne getireceğini bilemezsin. Uzun süredir beklediğin şans kapına kadar gelmiş olabilir. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

28 Ağustos burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Gün içerisinde çözmen gereken sorunlarla boğuşurken karşına çıkan prosedürler canını fazlasıyla sıkacak gibi duruyor. Fakat müdahale edemediğin bir sistemi kendine dert etmen pek mantıklı değil. Bu nedenle sana tavsiyem, her ne kadar sancılı ve yavaş olsa da karşındaki sistemi kabullenip planlarını bu doğrultuda yapman olacaktır. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.