USD 32,51
EUR 34,94
ALTIN 2.434,54
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

27 Temmuz burç yorumları

27 Temmuz Salı burç yorumları...

27 Temmuz burç yorumları - Sayfa 1

KOÇ

İçerisinde bulunduğun sosyal çevrelerin aslında dünya görüşünden ne kadar uzak olduğunun farkına varacağın bir gün seni bekliyor. Bu durum ilk etapta bir uzaklaşma ihtiyacını beraberinde getirebilir. Fakat sana tavsiyem, hayatın farklılıklarla güzel olduğunu kabullenmen olacaktır. Emin ol ilerleyen süreçlerde farklı arkadaşlıklara sahip olmanın avantajlarını fark edeceksin. 

27 Temmuz burç yorumları - Sayfa 2

BOĞA

Fazlasıyla sorumluluk üstleneceğin bir gündesin. Fakat sana tavsiyem, kendine de vakit ayırman yönünde olacaktır. Bu nedenle çevrendeki insanlardan yardım isteyebilir veya bazı işlerini başka bir zamana erteleyebilirsin. Emin ol kendini bu kadar yormana gerek yok. Öte yandan uzun süredir sosyal ilişkilerini boşluyor olman mümkün. Arkadaşlarına ve ailene gerekli vakti ayırman gerektiğini hatırlatırım. 

27 Temmuz burç yorumları - Sayfa 3

İKİZLER

Artık kendini suçlamaktan vazgeçmelisin. Geçmişte yaptığın bazı hatalar nedeniyle hala kendini sorumlu hissediyor olabilirsin. Fakat bu gibi anlarda bir insan olduğunu unutmamalısın. Senin de herkes gibi hata yapmaya hakkın var. Öte yandan çevrende sürekli seni yargılayan insanların olması kendine olan saygını yitirmene neden olabilir. Buna izin vermemen gerektiğini hatırlatırım.

27 Temmuz burç yorumları - Sayfa 4

YENGEÇ

İş yerinde insanların sürekli üstüne bir takım işler yıkmasından fazlasıyla bunalacağın bir gün seni bekliyor. Bu gibi anlarda çevrendekileri sert bir dille uyarmanı öneririm. Geçmişten beri bu durumun böyle olması, böyle sürmesi gerektiği anlamına gelmiyor. Kendi sorumluluklarına vakit ayırıp vaktini kendin için değerlendirmelisin.