USD 32,56
EUR 35,01
ALTIN 2.429,22
BIST100 9.722
İHBAR hattı 0552 642 79 79

27 Kasım burç yorumları

27 Kasım Cumartesi burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

27 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Zaman geçtikçe kararlarının değiştiğinin farkına varman ilk etapta gözünü korkutabilecek bir durum. Fakat ilerleyen süreçlerde kariyerin ile ilgili yapmak istediğin değişimleri hayata geçirirken daha cesur adımlar atabilirsin. Yalnızca zihnindeki fikirlere biraz daha alışmalısın. Adaptasyon sürecini atlattıktan sonra hissedeceğin rahatlama her şeye değecek buna emin olabilirsin. Öte yandan hayatın ile ilgili verdiğin kararların ailen tarafından tam anlamıyla destek görmesi en büyük motivasyon kaynağın olabilir. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

27 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Artık kendi donanımının farkına varman gerekiyor. Özellikle gün içerisinde sana sunulan teklifleri yersiz kaygılardan dolayı reddetmemelisin. Aksi takdirde geleceğin için hayal ettiklerin yalnızca bir hayal olarak kalabilir. Fakat bugüne kadar kendine kattıkların sana sunulan tekliflerin bir hayli üstünde bunu da unutmamalısın. Bu nedenle sana önerim, cesaretini toplaman ve fırsatları yakalaman yönünde olacaktır. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

27 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

 İkizler

Partnerinle aranda ufak tefek tartışmaların ve anlaşmazlıkların yaşanabileceği bir gün seni bekliyor. Özellikle kıskançlıktan doğabilecek tartışmalar karşısında soğukkanlılığını koruman gerektiğini hatırlatırım. Karşı tarafa yapacağın sert bir çıkış işleri hiç beklemediğin noktalara taşıyabilir. Sana önerim, konuşarak her şeyi çözebileceğini unutmaman olacaktır. İletişim yeteneğini devreye sok ve içerisinde bulunduğun durumdan kurtul. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

27 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Çevrendeki insanlarla kurduğun ilişkilerde karşı taraflar hakkında peşin yükümlü olmaktan vazgeçmelisin. Daha yaşanmamış olaylar hakkında bile özellikle son günlerde sahip olduğun bu negatif tutum motivasyonunu düşürebilecek en temel etken. Öte yandan bu durum yalnızca senin değil, birlikte çalıştığın insanların motivasyonunu da düşürüyor. Bu durum ise ortaya koymanız gereken işlerin aksamasına neden oluyor. Bu nedenle sana önerim, gün içerisinde karşılaştığın her türlü durumda daha pozitif bir tutum takınmaya çalışman olacaktır. Aksi halde sorunlar giderek çoğalabilir. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.