USD 32,53
EUR 34,94
ALTIN 2.438,90
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

27 Ekim burç yorumları

27 Ekim Çarşamba burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

27 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Gün içerisinde çevrendeki insanlar ile sürekli bir rekabet hali içerisinde olman enerjini tüketecek esas etken gibi gözüküyor. Fakat bunun esas nedeninin geleceğin ile ilgili olduğunu unutmamalısın. Her ne kadar buna benzer ilişkiler içerisinde olmaktan hoşnut olmasan da sana önerim, karşındaki insanlardan aldığın geri dönütleri misliyle onlara yansıtman olacaktır. Zaman zaman kendini düşünmen en doğal hakkın bundan emin olabilirsin.

27 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Son zamanlarda sürekli yanlış anlaşılmaktan çekinmen, hayattan istediklerini alabilmen konusunda seni etkileyen en olumsuz etki. Bu nedenle sana önerim, başkalarının ne düşündüğüyle bu kadarda ilgilenmemen olacaktır. Sevdiklerinle ve çevrendeki diğer insanlarla aranda kurduğun ilişkilere her ne kadar önem veriyor olsan da bu durum bir noktadan sonra kendi hayatını yaşamanın önüne geçiyor. Bu nedenle birazcık olsun vurdumduymaz davranmanda herhangi bir sakınca yok. 

27 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Gün içerisinde özellikle iş yerinde birlikte çalıştığın insanlarla uyumlu davranmaya özen göstermelisin. Her ne kadar sen farkına varmasan da zaman zaman fazlasıyla huysuz davranıyor olabilirsin. Bu nedenle çevrenden gelen tepkileri ve eleştirileri görmezden gelmeden önce biraz daha dikkate almak isteyebilirsin. Bu sayede kurduğun ilişkiler daha sağlıklı, ortaya koyduğun işler daha başarılı olacaktır. Öte yandan akşam saatlerine doğru geçmişten gelen bir dostunla buluşabilmen mümkün. Anın tadını çıkar ve gündelik sorunlarını bir an olsun görmezden gel. 

27 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Son zamanlarda her ne kadar yoğun duygular içerisinde olsan da böyle anlarda hiç bir şey yokmuş gibi davranabilen yönün sayesinde gündelik sorumlulukların konusunda herhangi bir sorun yaşamayacaksın gibi duruyor. Fakat işlerini halledebilsen bile bu durum senin enerjini tüketen bir durum. Bu nedenle sana önerim, sana bu hisleri yaşatan insanlara karşı gerekli tavrı takınman olacaktır. Bu sayede ilerleyen süreçlerde sana bu hisleri yaşatan insanların iki kere düşünmelerini sağlayabilirsin.