USD 32,54
EUR 34,91
ALTIN 2.422,28
BIST100 9.722
İHBAR hattı 0552 642 79 79

27 Aralık 2021 Pazartesi burç yorumları

27 Aralık 2021 Pazartesi burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

27 Aralık 2021 Pazartesi burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Yaptığınız bir aktivite esnasında tanıştığınız birine karşı hızlıca duygular beslemeye başlayabilirsiniz fakat aceleci olmamaya çalışın. Bir şeylere bu hızda başlamak, özellikle duygularınızdan emin değilseniz veyahut kapanmamış defterler varsa felaket olabilir. Kariyeriniz yavaş ama emin adımlarla yükselmeye başlıyor. İleriye dönük olarak, profesyonel hayatınızın değerlendirmenin ve hayallerinizin maliyetini düşünmenin zamanı geldi.

27 Aralık 2021 Pazartesi burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Kendi ideallerinize bağlı kalırsanız rastgele tavsiyeleri dinlemeye nazaran çok daha mutlu olacaksınız. Bazı insanları bazı şeylere ikna etmeye çalışmanın bir anlamı yok, karşınızdaki insan iletişime kapalı ve inatçı biriyse vaktiniz ve siz kaybedersiniz. Bugün sonunda kendi başınıza kaliteli zaman geçirebilmek için fırsatınız olabilir, daha fazla iş yükü sırtlanarak bu şansı kaçırmayın. Dinlenmek de oyunun bir parçası.

27 Aralık 2021 Pazartesi burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Yaratıcı yanınız ortaya çıkabileceğinden, bugüne dair bir şeyler karalamak isteyebilirsiniz. Kendinize vakit ayırdığınız aktivitelerde, size artık iyi gelmeyen şeyleri tespit edebilir ve yaklaşan dönüşüm zamanlarında bunlardan arınmanın yollarını bulabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizi gözden geçirin, bazıları artık bir ilişki değil de savaş veyahut görev halini almışsa, her iki taraf için de doğru olanı yapma sorumluluğunu üstlenebilirsiniz.

27 Aralık 2021 Pazartesi burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Sizden uzakta olan birine karşı romantik hisleriniz olabilir ve durum odaklanmanızı zorlaştırabilir fakat ufak şeyleri büyütmeyi bıraktığınızdan kariyer yolunuz konusunda daha az endişeli hissedebilirsiniz. Kendiniz hakkında, özellikle de sizi neyin mutlu edeceği hakkında yeni içgörülere erişmeniz ruhsal olarak sizi daha iyi bir yere götürecektir. Aranızın bozulduğu bir dostun söylediklerinin kulağınıza gelmesi biraz moral bozucu olabilir.