USD 32,60
EUR 34,79
ALTIN 2.495,67
BIST100 9.468
İHBAR hattı 0552 642 79 79

26 Kasım burç yorumları

26 Kasım Cuma burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

26 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Artık kendine yeni gelir kapıları oluşturmak için gerçekçi adımlar atabileceğin bir gündesin. Bu nedenle sana önerim, çevrendeki insanlar ile iletişim halinde olman olacaktır. Emin ol kendin bir işe kalkışmak yerine çevrendekilerle hareket etmen daha hızlı bir gelişim süreci geçirmene yardımcı olabilir. Öte yandan hedeflerini küçümseyen insanları görmezden gelmelisin. Her şeyi yapabilecek durumdasın ve kimsenin hırsını küçümsemesine izin vermemelisin. 

26 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

İş yerinde çevrendekilerle kurduğun iletişimlerin gün geçtikçe geliştiğini fark edebileceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle günün erken saatlerinde sergileyeceğin başarılı iletişim, içerisinde bulunduğun projelerinde hedeflerine ulaşmasına katkıda bulunacak. Fakat sürdürdüğün grup çalışmaları esnasında çevrendeki insanların fikirlerine de kulak vermen gerektiğini hatırlatırım. Bu sayede olaylara hiç bakmadığın açılardan bakabilme fırsatını elde edebilirsin. 

26 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Çevrendeki insanların söylediklerine ve fikirlerine aldırış etmediğinde ne kadar mutlu olduğunun sende farkındasın. Bu nedenle artık başkalarının seni bu denli etkilemesine izin vermemelisin. Herkes kendi hayatını yaşıyor ve insanların başarısızlıklarından dolayı kapıldıkları mutsuzluğu sana çektirmeleri gibi bir durum söz konusu dahi olamaz. Sınırlarını çiz ve bu sınırlara göre yaşamına devam et. Aksi halde mutsuz ve motivasyonsuz insanların seni dibe çekmelerine izin vereceksin.

26 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Her ne kadar çevrendeki insanlara iyi davransan da bazı art niyetli insanların tavırlarında hata aramaları mümkün. Böylesine anlarda sana önerim, kimse için canını sıkmaman olacaktır. Aldırış etmemelisin. Öte yandan günün sonlarına doğru iş yerinde ortaya koyacağın başarılı projeler ve yaratıcı fikirler seni rakiplerinin birkaç adım ötesine atacak gibi gözüküyor. Sana önerim, mütevaziliği bir kenara bırakman olacaktır.