USD 32,56
EUR 34,89
ALTIN 2.440,43
BIST100 9.729
İHBAR hattı 0552 642 79 79

26 Eylül burç yorumları

26 Eylül Pazar burç yorumları. İşte detaylar...

26 Eylül burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Gerçekleştirmek istediğin atılımları hayata geçirmek için oldukça uygun bir gündesin. Fakat büyük planlarının ufak detaylarına bu kadar da takılmaman gerektiğini hatırlatırım. Detaylar her ne kadar önemli olsa da planının önüne geçmemeliler. Sana tavsiyem, cesur kararlar vererek hareket etmen olacaktır. Risk alarak hayat standartlarını istediğin seviyeye çekebilirsin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

26 Eylül burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Yaşamında yakın zamanda gerçekleştirdiğin yeniliklerin pozitif yanlarına odaklanacağın bir gündesin. Emin ol kendine kurduğun yeni yaşam standartları motivasyonunu arttıracak ve hayat kaliteni üst seviyelere çekecek gibi. Fakat ailenden bazı insanların başarılarını kıskanması mümkün. Sana tavsiyem, aldırış etmemen olacaktır. Herkes zamanla içerisinde bulunduğu yeni koşullara alışacak. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

26 Eylül burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Gün içerisinde çevrendeki insanlarla ufak tefek tartışmalar içerisinde girebilirsin. Fakat bu gibi anlarda sana tavsiyem, asla kendinden taviz vermemen olacaktır. Aksi takdirde ilerleyen süreçlerde çevrendeki insanların sana karşı olan tavırlarının fazla düşüncesizce olduğunun farkına varabilirsin. Öte yandan günün ortalarında hayatına yeni bir insan girebilir. Aranızdaki romantik çekimi çevrenizdeki insanlar bile fark edecek gibi gözüküyor. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

26 Eylül burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Çevrendeki insanlarla gün içerisinde gireceğin tartışmalarda sana tavsiyem, her zaman haklı olduğuna böylesine körü körüne inanmaman olacaktır. Bazen bazı durumları tam anlamıyla analiz edemeyebiliriz. Bu nedenle de sana tavsiyem, sert çıkışlar yapmaman olacaktır. Gireceğin iletişimlerde alttan alman ve arkadaşlarını kırmamaya özen göstermen doğru seçenek gibi duruyor. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.