USD 32,59
EUR 34,85
ALTIN 2.495,27
BIST100 9.671
İHBAR hattı 0552 642 79 79

26 Ekim burç yorumları

26 Ekim Salı burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

26 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Kendini fazlasıyla duygusal hissedebileceğin bir güne hazırlasan iyi olur. Özellikle günün erken saatlerinde geçmişe dönük hatıralarını fazlasıyla düşünüyor olabilirsin. Fakat asla eski ilişkilerine tekrar herhangi bir sinyal vermemelisin. Aksi takdirde ilerleyen süreçlerde geçmişte yaşadığın sorunlarla tekrar yüzleşmen mümkün. Bunun yerine sana tavsiyem, duygusallığını üzerinden atabilmen için elinden geldiğince sosyalleşmen olacaktır. Bu durum aynı zamanda yeni insanlarla tanışmana ve yeni ilişkilere başlamana da vesile olabilir.

26 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Geçtiğimiz günler zorluydu fakat özellikle iş yerinde ortaya koyduğun başarılı projelerin geri dönütlerini alacaksın gibi duruyor. Yeni pozisyon tekliflerine hazır olsan iyi olur. Üstlerinle gireceğin sohbetlerde konu bir anda kariyerine dönebilir. Öte yandan kendini küçük görmekten artık vazgeçmelisin. Farkında olduğundan çok daha büyük bir potansiyele sahipsin fakat sürekli kendini geri plana çektiğin için ne sen, ne de çevrendekiler bu durumun farkında değil. 

26 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Aşk hayatında kafanı karıştırabilecek durumlarla karşılaşman mümkün. Fakat bu durumları asla diğer ilişkilerine yansıtmamalısın. Sevdiğin veya ilgi duyduğun insanla aranda tartışma yaşanabilir veya anlaşamadığınız konular üzerine uzun uzun konuşabilirsiniz fakat bunların hiç birinin sorumlusu çevrendeki diğer insanlar değil. Bu nedenle özel hayatında yaşadığın sorunları özel hayatında tutman gerektiğini hatırlatırım. Öte yandan vermen gereken kararlar üzerine de bu kadar uzun uzadıya düşünmemelisin. Zaman zaman cesur adımlar atarak hareket etmen en doğrusu olacaktır.

26 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Aile ilişkilerin üzerine uzun uzadıya düşüneceğin bir gündesin. Özellikle son zamanlarda karşılaştığın sorunlar seni bu düşünme haline iten şey olabilir. Bu gibi anlarda elinden geldiğince empati yapman karşındaki insanları daha rahat ve daha doğru anlayabilmen adına oldukça yararlı olacaktır. Fakat sınırların konusunda da hassas davranman gerektiğini hatırlatırım. Her ne kadar karşındaki insanlar ailenden insanlar olsa da herkesin kendi hayatını yaşadığını hatırlatmak isterim.