USD 32,58
EUR 34,99
ALTIN 2.457,70
BIST100 9.774
İHBAR hattı 0552 642 79 79

26 Ağustos Cuma Burç Yorumları

26 Ağustos Cuma gününde burçları neler bekliyor? Burç yorumuna göre 26 Ağustos Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde burcunuzun yorumları...

26 Ağustos Cuma Burç Yorumları - Sayfa 1

AKREP BURCU

Baskı yaratan ve sizi zorlayan durumlar olabilir. Yakınlarınızın sorunları, maddi ihtiyaçların artması veya yapmak istediklerinizi engelleyen durumların çıkması yüzünden baskı hissedebilirsiniz. Ancak üzerinizdeki baskı sayesinde daha çok çalışmanız gerekebilir ve başarmak için daha büyük bir istek duyabilirsiniz. Böylece üzerinizde baskı duygusu uyandıran durum fırsata dönüşecek.

26 Ağustos Cuma Burç Yorumları - Sayfa 2

ASLAN BURCU

Bir türlü ortaya koyamadığınız fikirlerinizi rahat bir biçimde anlatabilirsiniz fakat sözlerinize özen göstermeniz gerekiyor. İddiacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Bu arada arkadaşlarınız ile ilgili düşünceleriniz derinleşebilir ve çevrenizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Ancak yeni tanıştığınız kişilere kendi özel fikirlerinizi anlatmadan önce bir kez daha düşünün.

26 Ağustos Cuma Burç Yorumları - Sayfa 3

BALIK BURCU

Bu sabah gördüğünüz ilginç rüyaların heyecanıyla uyanabilirsiniz ve ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Kayıp ve kazanç duygusunu aynı zamanda yaşamanız mümkün. Fakat iyimser bir bakış açısı ile olayları yorumlayabilirsiniz ve dostlarınızın desteğini alabilirsiniz.

26 Ağustos Cuma Burç Yorumları - Sayfa 4

BAŞAK BURCU

Bu sabah etkileyici rüyalar görmüş olarak uyanmış olabilirsiniz. Bilinçaltınızın derinliklerinden yükselen arzular rüya aracılığı ile ortaya çıkabilir ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Bugün kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz.