USD 32,46
EUR 34,76
ALTIN 2.438,81
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

26 Ağustos burç yorumları

26 Ağustos Perşembe burç yorumları. İşte detaylar...

26 Ağustos burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Gün içerisinde gerçekleştirmen gereken harcamaları yakından takip etmen, ilerleyen süreçlerde karşılaşacağın acil ödemeleri atlatmanda sana yardımcı olabilir. Fakat bu durum beraberinde biraz tasarruflu bir yaşam planını da getirecek gibi duruyor. Sana tavsiyem, yaptığın bütçe planına elinden geldiğince sadık kalman olacaktır. Aksi takdirde içerisinde bulunduğun maddi durum, sosyal hayatını da etkileyebilir. 

26 Ağustos burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Gün içerisinde alacağın bir miras haberi, ekonomik olarak sıkışık olduğun bu günlerde ilaç gibi gelecektir. Sana tavsiyem, acil ödemelerini gerçekleştirmen ve elinde kalanla bir yatırım oluşturman olacaktır. Bu sayede ilerleyen süreçlerde benzer sorunlarla karşılaştığında bir sigortaya sahip olabilirsin. Öte yandan akşam saatlerine doğru iş yerinde ufak tefek tartışmalar yaşanması muhtemel. Problemlerin seninle alakası yoksa ön plana çıkmamanı tavsiye ederim. 

26 Ağustos burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Hayatın günlük rutinlerinden ve yerine getirmek zorunda olduğun sorumluluklarından dolayı fazlasıyla rahatsız olacağın bir gün seni bekliyor. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, gününü kendine ayırman olacaktır. Emin ol işlerini biraz ertelemekten zarar gelmeyecektir. Öte yandan elde ettiğin boş vakti sevdiklerinle birlikte değerlendirebilir, veya uzun zamandır üzerine düşmek istediğin hobilerine yönelebilirsin. 

26 Ağustos burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Her ne kadar son zamanlarda finansal durumunu stabil hale getirmiş olsan da, ilerleyen süreçlerde kendine yeni gelir kapıları yaratmak isteyebilirsin. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, çevrendeki arkadaşlarının ilgi alanlarıyla ilgilenmen olacaktır. Belki ilerleyen süreçlerde ortak bir şekilde üretecekleriniz sayesinde yeni bir girişime öncülük edebilirsiniz.