USD 32,51
EUR 34,90
ALTIN 2.440,79
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

25 Kasım burç yorumları

25 Kasım Perşembe burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

25 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Sosyal çevrende bulunan ve son zamanlarda iyiden iyiye dikkatini çekmeye başlamış olan bazı kişilerle ortak çalışmalar içine gireceğin bir gün seni bekliyor. Emin ol bu durum aranızdaki ilişkinin daha da yakınlaşmasına yardımcı olacak. Bu nedenle ön yargılarını ve bazı kaygılarını bir kenara bıraksan iyi edersin. Her ne kadar iş hayatıyla özel hayatı bir arada yaşama fikri uzun vadede mantıksız geliyor olsa da işleri kendi haline bırakman en iyisi olacağa benziyor. 

25 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Artık yaşam kaliteni arttırmak adına gerçekçi adımlar atmaya oldukça kararlısın. Sana önerim, bu yoldan dönmemen olacaktır. Emin ol yaşam standartlarını arttırmaya başladıktan sonra sende farkına varacaksın ki daha huzurlu ve daha mutlu bir hayat yaşıyorsun. Öte yandan çevrende sendeki değişimi ve düzelmeyi gören bazı insanların kıskançlığına maruz kalman normal. Aldırış etmemeni öneririm. Emin ol verebileceğin en iyi cevap bu olacaktır. 

25 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Tam gelecek planlarını kafanda oturtmuşken aniden ortaya çıkabilecek uzun vadeli bir sorumluluk tüm programını alt üst edecek gibi gözüküyor. Fakat sana önerim, seçimini yapmadan önce senin için hangisinin en iyi olacağını derinlemesine düşünmen olacaktır. Bu sayede yanlış bir karar vermekten kaçınabilir, geleceğin için en doğru seçimi gerçekleştirebilirsin. Öte yandan böyle durumlarda kaldığında her zaman ailenin yanına gidebileceğini de hatırlatmak isterim. Onlardan göreceğin destek kendini fazlasıyla iyi hissetmene yardımcı olacak gibi duruyor. 

25 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

İdealist tavrın ve kendinden emin tavırların sayesinde şuan sana sunulan iş teklifleri, hayat standartlarını büyük oranda yükselteceğe benziyor. Böyle anlarda sana önerim, kendinden ödün vermemeni gerektirecek seçimleri gerçekleştirmen olacaktır. Bu sayede yaratıcılığından bir şey kaybetmeden başarılı işler ortaya koyarak yoluna devam edebilirsin. Sınırların dışında düşünebildiğinde ve hareket edebildiğinde daha verimli olduğunu da unutmaman gerektiğini hatırlatırım. İyi sonuçlar bekliyorsan, doğru koşulları yaratmalısın.