USD 32,37
EUR 34,97
ALTIN 2.326,06
BIST100 9.072
İHBAR hattı 0552 642 79 79

25 Eylül burç yorumları

25 Eylül Cumartesi burç yorumları. İşte detaylar...

25 Eylül burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Günün ilk yarısında sevdiklerinle aranda çıkabilecek sorunlar canını fazlasıyla sıkabilecek gibi duruyor. Fakat her durumun içerisinden en yapıcı ve dostane şekilde nasıl çıkacağını biliyorsun. Öte yandan bu yolu seçmen genel olarak enerjinin de sana kalmasına yardımcı olacak gibi. Ayrıca günün geç saatlerine doğru edineceğin yeni bir sosyal çevre, kafa yapını değiştirmene ve sorunlara daha farklı yaklaşmanda sana yardımcı olacak gibi duruyor. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

25 Eylül burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Kafanın içerisinde dönüp duran düşüncelerden dolayı ne sosyal çevrene, ne de ailene vakit ayıramadığının farkına varabileceğin bir gün seni bekliyor. Bu nedenle sana tavsiyem, zihnini boşaltabileceğin gündelik işlerle ilgilenmen olacaktır. Emin ol bu durum hissettiğin duygulardan arınarak kafanı rahatlatabilmen için en iyi yol. Öte yandan bu sayede hayatında yarım bıraktığın ufak tefek işlere geri dönüp onları tamamlama fırsatını elde edeceksin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

25 Eylül burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Çevrendeki bazı insanlarla kurduğun ilişkilerde karşı tarafın senin kadar özverili davranmadığını fark edebileceğin bir gün seni bekliyor. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, insanlara verdiğin değeri göremeden başka herhangi bir adım atmaman olacaktır. Emin ol bunu hak etmiyorsun. Öte yandan akşam saatlerine doğru geçmişte yaptığın bazı yatırımlarla ilgili pozitif dönütler alabilirsin. Anın tadını çıkarmanı tavsiye ederim. Gündelik sorunlar her zaman var olmaya devam edecekler. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

25 Eylül burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Son zamanlarda hayatta ne olmak istediğini sürekli sorguluyor olabilirsin. Böyle anlarda sana tavsiyem, kendini hayatın akışına bırakman olacaktır. Emin ol ilerleyen süreçlerde yaparken mutlu olduğun bir işe veya hobiye sahip olduğunun farkına varacaksın. Fakat şuan hazır olmayan bir düşünceyi kafanın içerisinde kovalamaya devam edersen, herhangi bir şey elde edememeye devam edeceksin gibi duruyor. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.