USD 32,38
EUR 35,07
ALTIN 2.326,75
BIST100 9.113
İHBAR hattı 0552 642 79 79

25 Ekim burç yorumları

25 Ekim Pazartesi burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

25 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Bugüne kadar biriktirdiğin arkadaşlıkların kıymetini son zamanlarda fazlasıyla anlayacaksın gibi duruyor. Özellikle hayatınla ilgili karşılaştığın zorluklar esnasında dostlarının sürekli yanında olmaları motivasyonunu toparlayabilmene büyük ölçüde yardımcı olacak gibi. Fakat bu durum işlerini kolaylaştırsa da ilerleyen süreçlerde çevrende sana yardım edecek biri olmadığında boşluğa düşmene neden olabilecek bir durum. Bu nedenle sana tavsiyem, elinden geldiğince gün içerisinde karşılaştığın zorluklara tek başına göğüs germen olacaktır. 

25 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Son zamanlarda üstlendiğin sorumluluklar ve altında ezildiğin iş yükü gittikçe artıyor gibi. Fakat bu gibi anlarda sağlığını da göz önünde bulundurman gerektiğini hatırlatırım. Emin ol hiç bir şey senden daha kıymetli değil. Bu nedenle acil olmayan işlerini başka zamanlara ertelemen gerekiyor. Oradan arta kalan zamanı da dinlenmeye ayırabilirsin. Ayrıca bugünlerde kendine tanıyacağın zaman ilerleyen süreçlerde daha motive bir şekilde işlerine ve sorumluluklarına yönelebilmen konusunda da sana yardımcı olacaktır. 

25 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Uzun zamandır aklında olan fakat bir türlü vakit bulamayıp yönelemediğin hobilerine gerekli zamanı ayırabileceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle son zamanlarda hayatına yeni giren insanların da seni cesaretlendirmesi sonucu böyle girişimlerde bulunuyor olman emin ol kendin için yaptığın en yararlı şeylerden birisi. Bu sayede kafanı boşaltabileceğin bir uğraşa sahip olabileceksin. Emin ol bu durumun etkisini özel hayatında kurduğun ilişkilerden tut iş hayatında ortaya koyduğun projelere kadar her yerde fark edeceksin.

25 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Evcimen yönünün fazlasıyla baskın olabileceği bir gün seni bekliyor. Gün içerisinden elinden geldiğince evde kalmaya çalışabilir, çevrendeki insanlarla yaptığın planları da ev içerisinde olacak şekilde organize edebilirsin. Yeter ki sevdiklerinle birlikte ol, emin ol bulunduğun ortam kimsenin umurunda olmayacaktır. Öte yandan böyle planlar yapman hem senin, hem de çevrendeki insanların ekonomileri içinde yararlı olacağa benziyor. Gelecek için birikim oluşturabilir, bu sayede hayallerine bir adım daha yaklaşabilirsin.