USD 32,37
EUR 35,13
ALTIN 2.333,31
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

24 Kasım burç yorumları

24 Kasım Çarşamba burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

24 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Yeni bir ay ve yeni başlangıçlar. Emin ol geçmiş alışkanlıklarından uzaklaşmaya çalışman hayatının kalitesini arttırmak adına oldukça etkili olacaktır. Özellikle gün içerisinde edineceğin yeni arkadaşlıkların yeni maceralara atılmanda cesaret verici olabilir. Öte yandan sana tavsiyem, hayatın akışıyla kavga etmeyi bırakman yönünde olacaktır. Olumlu ve olumsuz durumların her biri bizim için ve bunlara karşı koyarak herhangi bir şey elde edemezsin. 

24 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Bugünü tamamıyla arkadaşlarına ayırman gerekiyor. Özellikle son zamanlarda sosyal çevreni fazlasıyla ihmal etmiş olman, çevrendeki insanlardan sitem görmene neden oluyor olabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, güzel bir etkinlik planlaman ve bu buluşmaya senin öncülük etmen olacaktır. Bu sayede çevrendeki insanların gönlünü alabilirsin. 

24 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

 İkizler

Kararsızlıklarla dolu bir gün seni bekliyor. Özellikle gün içerisinde karşılaştığın zorlu seçimler kafanın bir hayli karışmasına neden olabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, mantığınla değil duygularınla hareket etmen olacaktır. Kendini mutlu ve güvende hissettiğin sosyal çevrede bulunman emin ol gelecekte kurmak istediğin hayat ile de doğrudan ilişkili. 

24 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Bugün yeni arkadaşlıklar edinebileceğin bir gün. Özellikle sosyal çevrenin farklılaşması uzun süredir ihtiyacın olan şey olabilir. Belli bir çevre ile fazla uzun vakit geçirmek bir süre sonra paylaşılabilecek şeylerin eksikliğini beraberinde getiren bir durumdur. Bu nedenle sana tavsiyem, edindiğin yeni arkadaşlıklar ile kaliteli vakitler planlaman ve sorumluluklarını biraz olsun ertelemen olacaktır.