USD 32,53
EUR 34,95
ALTIN 2.437,03
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

24 Eylül burç yorumları

24 Eylül Cuma burç yorumları. İşte detaylar...

24 Eylül burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Son günlerde hayatında sürekli negatif enerji yayan insanlardan uzak durmak istiyor olabilirsin. Özellikle hayatının kontrolünü tekrar eline aldığın ve sorunlarını tek tek çözüme kavuşturduğun böyle bir dönemde çevrende sürekli seni aşağı çeken insanların var olmasına izin vermemelisin. Emin ol uzun süreçte de böyle insanlardan uzak durman sorunlarını çözebilmende fazlasıyla etkili olacaktır. Ayrıca akşam saatlerine doğru müjdeli bir haber alman mümkün. 

24 Eylül burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Son zamanlarda yüksek tempolu bir iş hayatına sahip olduğun için arkadaşların ve ailenden insanlara yeterince vakit ayıramadığını hissediyor olabilirsin. Özellikle katılamadığın etkinlikler ile ilgili alabileceğin haberler canını sıkacak gibi duruyor. Böyle anlarda sana tavsiyem, sosyalleşebilmek için biraz vakit ayırman olacaktır. Emin ol biraz kafanı dağıtman sonrasında sorumluluklarına odaklanırken daha rahat hareket etmeni sağlayacak. 

24 Eylül burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Vaktinin büyük bir kısmını ev içerisinde geçirmek isteyeceğin bir gün seni bekliyor. Fakat kendi kendine bu durumun altında neden aramaman gerektiğini hatırlatırım. Zaman zaman insanın sadece yalnız kalmaya ihtiyacı olabilir. Öte yandan elde ettiğin vakti yeni hobiler edinmek için değerlendirebilirsin. Yeni uğraşlara sahip olman zihninin yaratıcı yönünü açığa çıkartabilmen adına etkili olabilir.

24 Eylül burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Gün içerisinde üstüne birden fazla sorumluluk yüklenebilir. Fakat tüm işlerini yerine getirmek için ihtiyacın olan vakte sahip olduğunu hatırlatırım. Yalnızca doğru bir planlamaya ihtiyacın var. Ayrıca bu süreçte yeni deneyimler kazanarak ileride ihtiyacın olabilecek yeterlilikler edinebilirsin. Bu nedenle geçirdiğin anın iyi yanlarına odaklanmanı öneririm. Hayatımızdaki olumsuzlukları merkeze oturtup sürekli can sıkmaya gerek yok.