USD 32,51
EUR 34,86
ALTIN 2.432,29
BIST100 9.807
İHBAR hattı 0552 642 79 79

24 Ekim burç yorumları

24 Ekim Pazar burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

24 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Yeni bir haftaya başlamadan önce, özellikle çalışma alanın ile ilgili çeşitli düzenlemeler yapmayı düşünebilirsin. Bu durum odaklanmanı kolaylaştırırken, daha verimli ve üretken olmana neden olacaktır. Ayrıca yarın yerine getirmen gereken bir sorumluluğun varsa, önceden hazırlık yapmayı unutmamanı ve işlerini son dakikaya bırakmamanı tavsiye ederim. Öte yandan kendini yorgun hissedebilirsin. Bugünü yalnız geçirip, dinlenmek için zaman yaratman enerjini toplamanda ve yeni haftaya dinç başlamanda önemli bir etken olabilir. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

24 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Bugün çabalarının karşılığını almaya başladığın bir gün olabilir. Özellikle uzun zamandır çabaladığın ve emek verdiğin bir konu ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Bu durum özgüvenini ve motivasyonunu arttırırken, ailen ya da yakınların için de mutluluk verici bir haber olacaktır. Öte yandan finansal anlamda bazı yanılgılarını kabullenmeli ve daha dikkatli davranmalısın. Unutma ki, seni maddi sıkıntılara sokan asıl neden satın aldığın büyük şeyler değil, ufak tefek harcamalar. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

24 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Yeni bir haftaya başlamadan önce, kendine bir program oluşturmanda fayda var. Aktif olmayı seven ve hayatın içinde olduğunda kendini mutlu hisseden bir insansın. Bu sebeple iş ya da okulundan arta kalan zamanı da planlamanı ve kendine aktif olacak yeni ortamlar yaratmanı tavsiye ederim. Öte yandan kredi kartı harcamaları konusunda dikkatli olmanda fayda var. Keyfi harcamalara kendini kaptırabilirsin. Bu durum ileride zorlanmana neden olacaktır. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

24 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Bugün kafana takılan bazı kişisel meselelerin sebebiyle, günü enerjin düşük ve sıkıntılı geçirebilirsin. Fakat meseleleri sürekli düşünmek ve kendini kafana takılan konular ile boğmak, sana hiçbir çözüm getirmeyecektir. Kendine biraz zaman tanımalı ve soluklanmak için ara vermeyi unutmamalısın. Aynı durum yerine getirmen gereken sorumlulukların için de geçerli. Kendini uzun saatler süren yoğun çalışmalar ile yormak yerine, düzenli aralar vererek çalışmalı ve bunaldığını hissettiğinde kendine uzaklaşmak için zaman vermelisin. Bu sayede hayatında seni zorlayan her durumu daha kolay atlattığını ve daha üretken olduğunu fark etmen mümkün olacaktır. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.