USD 32,60
EUR 34,78
ALTIN 2.494,64
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

24 Ağustos burç yorumları

24 Ağustos Salı burç yorumları. İşte detaylar...

24 Ağustos burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Son zamanlarda iş yerinde zorunda olduğun için birlikte çalıştığın insanlardan bazı gerçekleri saklaman mümkün. Fakat bu gibi durumlarda her ne kadar dürüst bir insan olsan da bu seferlik bazı şeyleri saklaman gerektiğini hatırlatırım. Aksi takdirde ilerleyen süreçlerde üstlerinin sana olan güvenini zedelemen mümkün. Gerçekler ortaya çıktığında arkadaşlarına açık bir şekilde içerisinde bulunduğun durumu anlatman sorunu çözebilmen adına fazlasıyla yardımcı olacaktır.

24 Ağustos burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Son zamanlarda üzerine yüklenen bir görev fazlaca çalışmanı gerektirebilir. Fakat aynı süreçte başka sorumluluklarının da olması bazı işlerinden feragat etmeni gerektirecek gibi duruyor. Bu gibi anlarda arkadaşlarının desteğinin her zaman arkanda olduğunu hissetmen emin ol motivasyonunu büyük ölçüde arttıracağa benziyor. Öte yandan sorumluluklarına ayırdığın vaktin yalnızca ufak bir kısmını kendi hayatına da ayırman gerektiğini hatırlatırım. 

24 Ağustos burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Hayatındaki finansal kökenli sorunların büyük bir kısmını ortadan kaldıracağın bir gün seni bekliyor. Özellikle son zamanlarda yapmış olduğun bütçe planlamasının bu duruma olan etkisi bir hayli büyük. Öte yandan iş yerinde kariyerin için bir takım adımlar atabilirsin. Senden üst konumlarda bulunan insanlarla daha sık vakit geçirmenin avantajlarını bu süreçte kullanmanı önemle hatırlatırım. 

24 Ağustos burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

İş yerinde grup çalışmalarının ön plana çıkabileceği bir gün seni bekliyor. Özellikle projelerin ilerleyen aşamalarında birlikte çalışmanın ne kadar yaratıcı fikirlerin ortaya çıkmasını sağladığını görmen, enerjini büyük ölçüde arttıracak gibi. Fakat her zaman farklı fikirlerden dolayı ufak tartışmalar yaşanabilir. Böyle anlarla karşılaştığında sana tavsiyem, insanları alttan alman ve herkesin fikrine değer vermen olacaktır. Aksi takdirde grup içerisinde çatırdamalar meydana gelebilir.