USD 32,21
EUR 35,05
ALTIN 2.526,36
BIST100 10.741
İHBAR hattı 0552 642 79 79

23 yaşındaki genç cinayete kurban gitti...

Akyazılı esnafın Artvin'de yaşayan 23 yaşındaki yeğeni Faruk Gül, trafikte yol verme meselesinden dolayı yaşanan kavgada silahla vurularak hayatını kaybetti.

23 yaşındaki genç cinayete kurban gitti...
06 Temmuz 2023 | 14:53
Son Güncelleme:

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Yanıklı köyü yolunda dün akşam saatlerinde araçlarıyla karşı karşıya gelen Faruk Gül (23) ile Zafer Y. arasında yol verme tartışması çıktı.

Tartışma, kısa sürede büyüyerek yumruklu kavgaya dönüştü. Sürücü Zafer Y.’ın oğlu Emre Y. (16) bir anda babasının tabancasını alarak Gül’e doğru ateş etti. Gül, belden yukarı isabet eden kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 ekiplerinin gelmesi ardından hayatını kaybeden Gül’ün cenazesi Şavşat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yaşanan olay sonrası Emre Y. gözaltına alınarak tutuklandı.

Cinayete kurban giden Faruk Gül'ün ise Akyazılı esnaf Şeref Tekin'in yeğeni olduğu öğrenildi.

Akyazı Çarşı merkezinde esnaflık yapan Şeref Tekin sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Zor anlar zor saatler yaşıyoruz. Gerildik patlama noktasına geldik. Değdi mi Faruk'umu genç yaşında hayattan kopardınız. Değdi mi? Ne bu silah ne bu ki. Yolun açık olsun evlat. Bizi yakanları rabbimde hem bu cihanda hem öbür cihanda yaksın inşalla. Ahh evlattt ahhhhhh" ifadelerini kullandı.