USD 32,38
EUR 35,07
ALTIN 2.326,26
BIST100 9.113
İHBAR hattı 0552 642 79 79

23 Nisan'da Belediye Başkanlığı Ilgaz Arı'ya emanet

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Hendek Belediye Başkanlığı koltuğu Noksel İlköğretim Okulu 4. Sınıf Öğrencisi Ilgaz Arı’ya emanet edildi. Başkan Babaoğlu geçirdiği ameliyat nedeniyle evde istirahatte olmasından dolayı Başkanlık makamına Belediye Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör Başkanlık etti.

23 Nisan'da Belediye Başkanlığı Ilgaz Arı'ya emanet
20 Nisan 2023 | 12:26
Son Güncelleme:

PROJELERİNİ AÇIKLADI

23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle Başkanlık koltuğunu devralan Ilgaz Arı ilk olarak geçirmiş olduğu ameliyat nedeniyle Başkan Babaoğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti. Minik Başkana 4. Sınıf öğrencilerinden Ahmet Yasin Eyier ve Eylül Oduncu’da eşlik etti. Başkanlık koltuğunu devralan Ilgaz Arı birimlere talimatlar verdi. Minik Başkanın ilk talimatı, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü Park ve Bahçeler birimine daha fazla oyun parkları ve yeşil alanların ilçeye kazandırılması adına oldu. Minik Başkan daha sonra ilçede bulunan evlerin ve binaların sağlamlaştırmasını adına gerekli çalışmaların yapılması adına birimlere talimat verdi. 23 Nisan münasebetiyle Hendek Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Noksel İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrenci Ilgaz Arıya eşlik eden 4. Sınıf öğrencileri Ahmet Yasin Eyier ve Eylül Oduncu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e çocuklara bu bayramı hediye ettiği için teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından Başkan Yardımcısı Güngör, makamını emanet ettiği Noksel İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencilerine kitap, çikolata ve eğitici setlerden oluşan hediye çantasını takdim etti.

BAŞKAN YARDIMCISI GÜNGÖR: BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Başkanlık makamında düzenlenen törene Okul Müdürü Öcal Danyeri, Sınıf Öğretmeni Nurhayat Danyeri de katıldı. Öğrencileri tebrik edip, öğretmenlere teşekkür eden Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum. TBMM’nin açılışının 103.yıl dönümü kutlu olsun” dedi.