USD 32,38
EUR 35,04
ALTIN 2.326,66
BIST100 9.090
İHBAR hattı 0552 642 79 79

23 Kasım burç yorumları

23 Kasım Salı burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

23 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Son günlerde özel hayatında yaşanan dalgalanmalar nedeniyle sorumluluklarını ve görevlerini fazlasıyla boşlamış olabilirsin. Fakat artık yüksek bir motivasyonla işlerine yöneleceğin bir gündesin. Bu gibi anlarda sana önerim, en azından işlerinin büyük bir kısmını tamamlamadan mola vermemen olacaktır. Her ne kadar yorulacak olsan da, büyük bir yol kat ettikten sonra hissedeceğin rahatlık her şeye değer. Öte yandan akşam saatlerine doğru karşı karşıya kalabileceğin karar aşamalarında fazlasıyla zorlanacaksın gibi duruyor. İçerisinde olduğun durumları her açıdan değerlendirmen gerektiğini hatırlatırım. 

23 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Araştırmacı ruhunun fazlasıyla ön planda olabileceğin bir gün ile karşı karşıyasın. Sana önerim, mesleğinle yakından ilişkili alanlar hakkında donanımlar kazanmaya çalışman olacaktır. Bu sayede ilerleyen süreçlerde keyif alarak sürdürdüğün etkinlikler aynı zamanda donanım olarak sana geri dönebilir. Öte yandan akşam saatlerine doğru çevrendeki insanlara karşı fazla inatçı bir tavır sergileyebilirsin. Fakat bu tavırlarını abartmaman gerektiğini hatırlatırım. 

23 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

 İkizler

Özgürlüğün konusunda asla taviz vermek istemiyorsun ve bu konuda da sonuna kadar haklısın. Fakat zaman zaman geleceğini de göz önünde bulundurarak hareket etmek zorunda kalabileceğini hatırlatmak isterim. Biraz dişini sıkman iyi olabilir. Dilediğin kariyere sahip olabilmek için bazı bedeller ödemelisin. Öte yandan günün sonlarına doğru çevrendeki birçok insandan buluşma teklifleri alsan da hiç enerjin olmadığı için evde kalmayı tercih edeceksin gibi gözüküyor. 

23 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Birlikte çalıştığın insanlardan gelebilecek yaratıcı fikirler karşısında oldukça büyük şaşkınlıklar yaşayabilirsin. Sana önerim, sürdüreceğiniz grup çalışmasında çevrendeki insanlara daha çok kulak vermen olacaktır. Bu sayede daha yaratıcı ve başarılı işler ortaya çıkabilir. Öte yandan günün ortalarına doğru içinde bir sıkıntı hissedebilirsin. Fakat moral bozmaman gerektiğini hatırlatırım. Zihnini meşgul tutmaya çalışman yararına olacaktır.