USD 32,50
EUR 34,93
ALTIN 2.434,45
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

23 Eylül burç yorumları

23 Eylül Perşembe burç yorumları. İşte detaylar...

23 Eylül burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Gün içerisinde keyfini kaçırabilecek olaylar ile sıklıkla karşılaşabilirsin. Her ne kadar her şey üst üste geliyor gibi olsa da böyle anlarda sana tavsiyem, hayatın sana sunduklarını kabul etmen ve onlarla soğukkanlılıkla mücadele etmen olacaktır. Emin ol telaşlanmadığında sorunlarını çok daha kolay bir şekilde çözüme kavuşturabilirsin. Öte yandan sorumluluklarını ve hayatında bir anda beliren aksilikleri hallettikten sonra elde edeceğin boş zamanda yeni hobilere merak salabilir, sahip olduğun yeni yetenekleri keşfedebilirsin. 

23 Eylül burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Gün içerisinde hem kendi geleceğini, hem de ailenin geleceğini yakından ilgilendiren bazı olaylarla haşır neşir olabilirsin. Böyle anlarda ortak sorunlara sahip olduğun insanlarla iletişime geçmeni ve herkes için uygun bir çözüm üretmeni öneririm. Bu durum aynı zamanda grup çalışmasını beraberinde getireceği için birden fazla çözüm yolu üretmeniz mümkün. Öte yandan gelir gider durumunu hesaplayıp bütçe planlamanı gözden geçirmen iyi olabilir. Uzun vadede kendine koyduğun hedefleri hayata geçirebilmen için yeterli kaynağa sahip olduğundan emin olmalısın.

23 Eylül burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Duyguların ve mantığın arasında kalacağın bir gün seni bekliyor. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, aceleyle karar vermemen olacaktır. Emin ol kendine yeterli zamanı tanıdığında ve karşı karşıya olduğun olayları doğru analiz ettiğinde geleceğin için en doğru olacak yolun sende farkına varacaksın. Öte yandan dostlarının bu süreçte sana sundukları önerileri dikkate alman gerektiğini hatırlatırım.

23 Eylül burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Geçmişte yaşadığın romantik ilişkilerinle ilgili bir takım sorunlarla karşılaşabileceğin bir gün. Fakat sana tavsiyem, eskiden sonlandırdığın bir ilişkiye tekrar başlamaman yönünde olacaktır. Emin ol sonuçları farklı olmayacak. Öte yandan akşam saatlerine doğru sosyalleşebileceğin yeni ortamlara girebilirsin. Karşına çıkabilecek yeni insanlara bir şans verirsen geçmişini atlatmak daha kolay olabilir.