USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

23 Ekim burç yorumları

23 Ekim Cumartesi burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

23 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Spontane yaşam tarzını büyük ölçüde değiştireceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle son günlerde hissettiğin can sıkıntısı belirli sınırların içerisinde yaşıyor olmandan kaynaklanabilir. Sana önerim, arkadaşlarınla birlikte adrenalin dolu etkinlikler planlaman olacaktır. Korku oyunlarını değerlendirebilir veya çevrendeki insanların önerilerine kulak verebilirsin. Fakat emin ol standartlarının dışarısına çıktığında rahatlayacak ve hafiflemiş hissedeceksin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

23 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Hayatını ve yaşadıklarını çevrendeki insanlardan saklamıyor ve gözler önünde bir yaşam yaşıyorsun. Fakat zaman zaman bu durum canını sıkabilir. Kendine saklamak istediğin bazı gerçeklerin çevrendeki insanlar tarafından öğrenilmesi rahatsızlık duymana sebep olacak gibi duruyor. Bu gibi anlarda sana önerim, gün içerisinde yalnız kalabileceğin anlar yaratman olacaktır. Emin ol kişisel meselelerin bir çözüme kavuştuğunda eski şeffaf yaşamına geri dönmekte zorlanmayacaksın. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

23 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Son derece sosyal olacağın bir gün seni bekliyor. Özellikle eski arkadaşların vasıtasıyla gireceğin yeni ortamlar ve tanışacağın yeni insanlar hayatına renk katabilir. Sana tavsiyem, arkadaş canlısı ve dostane bir tavır sergilemen olacaktır. Çünkü aksi takdirde insanlar zihnini okuyamaz ve bu durumda kurmak üzere olduğun ilişkilerin başından kötü başlamasına sebebiyet verebilir. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

23 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Hiç beklemediğin bir anda kariyerini yakından ilgilendiren müjdeli bir haber alabilirsin. Yurtdışı seyahatlerini beraberinde getirecek bu yeni gelişmeler ilk etapta heyecanlanmana ve bir miktar çekingen davranmana neden olabilir. Sana önerim, cesur adımlar atman ve karşılaşacağın şeyleri birazda şansa bırakman olacaktır. Böylesi adaptasyon sürecini hızlı bir şekilde aşmana yardımcı olacaktır. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.