USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

23 Aralık 2021 Perşembe burç yorumları

23 Aralık 2021 Perşembe burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

23 Aralık 2021 Perşembe burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Kararlı, net ve doğru bir tavır edinmeye dair güçlü bir istek içerisinde olabilirsiniz. Sorunlarınızı irdeliyor ve bunların öznesi olan kişilere dair radikal kararlar almaya çalışıyorsunuz. Kendinize bir iyilik olarak hayatınızdan çıkaracağınız insanlar olabilir. Sabırlı ve dikkatli halleriniz ve hataları görmezden gelmeyişiniz size birçok farklı ödül kazandırabilir. Bir süredir sıkışıp kalmış olan bir konuda ya ipleri kesecek ya da sonuna kadar gideceksiniz.

23 Aralık 2021 Perşembe burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Uzun bir süredir size zarar veren bir sorunu nihayet kabullenmeye başlıyorsunuz. İmkansız diye bir şey vardır ve savaşmak her zaman mantıklı değildir. Objektif olmak ilk etapta size biraz kötümser bir yaklaşımmış gibi gelebilir fakat zamanla diğer seçenekleri de görmeye başlayacaksınız. Kendinizi suçlamak ve sorunların hayatınızı yönetmesine izin vermek sizi geriye atacaktır. Kendinizi toparlamanız için bazı azarları işitmeniz gerekebilir.

23 Aralık 2021 Perşembe burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Sorunlarınızı çok fazla deşmeyi bırakmanız iç huzurunuzu sağlamanıza yarıyor. Çok verimli olmasa da ruhsal olarak dinlendirici ve keyifli bir zaman dilimi sizi bekliyor. Huzurlu ve neşeli haliniz sosyal olarak da daha fazla ilgi görmenize neden olabilir. Özel hayatınızda romantizm rüzgârları esebilir, yeni biriyle tanışabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir veya var olan ilişkinizde güzel gelişmeler ve ilerlemeler yaşayabilirsiniz.

23 Aralık 2021 Perşembe burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Sizi yoran, çabalarınıza karşılık sunmayan şeylerden ve kişilerden vazgeçme eğilimindesiniz. Fikirler ve planlar açısından farklılıklara gidebilirken bazı insanların da sizden uzaklaştığını fark edebilirsiniz. Size uygun olan, sizinle kalacaktır. Biraz tedirgin ve anlaşılmaz hissediyor olabilirsiniz. Olumsuz duygular çevrenizde olsa da bunları kabul etmemek kalıcı olmalarının önüne geçebilir. Olanları bir tecrübe olarak görmek, en makul seçenektir.