USD 32,47
EUR 34,85
ALTIN 2.420,03
BIST100 10.046
İHBAR hattı 0552 642 79 79

23 Ağustos burç yorumları

23 Ağustos Pazartesi burç yorumları. İşte detaylar...

23 Ağustos burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Sorumluluk bilincinin fazlasıyla ön planda olacağı bir gün seni bekliyor. Özellikle iş yerinde üstlendiğin işler uzun bir süreci kapsayacak türden olabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, yola çıktığın motivasyonunu koruman ve başladığın işlerin sonunu hakkını vererek getirmen olacaktır. Bu sayede hem çevrendeki insanlar, hem de üstlerin başarılarını takdir edeceklerdir. 

23 Ağustos burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Geçmişte bazı nedenlerden dolayı aranızın bozuk olduğu arkadaşlarınla şans eseri yolların kesişebilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, uzlaşabilmek adına alttan alman ve yapıcı bir iletişim oluşturman yönünde olacaktır. Emin ol inat etmenin ve anlamsız kırgınlıkları sürdürmenin herhangi bir anlamı yok. Öte yandan ailenin fikirlerine kulak vermen, çözüm yolunu bulabilmen adına iyi bir destek olabilir. 

23 Ağustos burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Hayatında kronikleşmiş bazı sorunların tekrar tekrar gündeme gelebileceği bir gün ile karşı karşıyasın. Özellikle son zamanlarda geçmişinle fazlasıyla içli dışlı olman bunun nedeni olabilir. Fakat müjdeli haberlerle karşılaşacağına emin olabilirsin. Ailenden olan birinin yardımıyla bugüne kadar beraberinde getirdiğin sorunların çözüme kavuşacak gibi duruyor. Emin ol kuş gibi hafiflediğini hissedeceksin.

23 Ağustos burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Son zamanlarda kendini sürekli duygusal ve hassas hissettiğini fark edebilirsin. Başlarda bu durumdan fazlasıyla şikayetçi olacağını söyleyebilirim. Fakat ilerleyen süreçlerde sevdiğin insanların ve ailenin desteğinin sürekli arkanda olduğunu fark etmen, sorunlarınla başa çıkabilmende sana büyük ölçüde destek olacaktır. Ve yalnız olmadığının farkına varman, motivasyonunu fazlasıyla arttıracağa benziyor.