USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

22 Kasım burç yorumları

22 Kasım Pazartesi burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

22 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Aile içerisinde konuşulması gereken konuları artık gündeme getirmen gerektiğini hatırlatırım. Özellikle senin hayat tarzından dolayı gündeme gelebilecek tartışma konuları canını sıksa da, sert çıkışlar yapmamalısın. Aksi halde sorunları derinleştirmekten başka bir sonuç alamayacaksın. Sana önerim, sınırlarını koruman ve elinden geldiğince açık olman olacaktır. Her ne kadar jenerasyon farkından dolayı anlaşamadığınız noktalar varlığını sürdürmeye devam etsede orta yolu bulabileceğinize emin olabilirsin. 

22 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Yeni bir hafta ve yeni heyecanlar. Özellikle günün erken saatlerinde karşılaşacağın insanlarla aranda keyifli bir iletişim oluşacak gibi gözüküyor. Böyle anlarda sana önerim, anın tadını çıkarman olacaktır. Öte yandan gününü planlarken kendi sosyalliğin adına da vakit ayırman gerektiğini hatırlatırım. Aksi halde ilerleyen süreçlerde içerisinde bulunduğun tempodan fazlasıyla bunalabilirsin. 

22 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Çevresel koşullardan kaynaklanan sorunlarla yüzleşeceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle etki alanının dışında olan durumların hayatını bu denli etkilemesi keyfini büyük oranda kaçırabilir. Fakat sana önerim, hayatı akışına bırakman ve içerisinde bulunduğun sorunlardan en az zararla çıkabileceğin alternatif çözüm yollarını araştırman olacaktır. Üzülmen veya motivasyonunu düşürmen sana hiç bir yarar sağlamayacak buna emin olabilirsin. 

22 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Sahip olduğun gelecek planlarında değişimler yapmak isteyebileceğin bir gün seni bekliyor. Bu gibi anlarda sana önerim, gerçekçi planlar oluşturmaya çalışman olacaktır. Her ne kadar hayal kurmayı sevsen de geleceğin söz konusu olduğunda gerçeklerle hareket etmeye çalışman daha yararlı olabilir. Öte yandan akşam saatlerine doğru seni yurtdışına çıkarabilecek bir fırsatla karşılaşman mümkün. Kazanacağın deneyimler tüm yaşamın boyunca işine yarayacak bunu unutmamalısın.