USD 32,50
EUR 34,91
ALTIN 2.439,09
BIST100 9.727
İHBAR hattı 0552 642 79 79

22 Eylül burç yorumları

22 Eylül Çarşamba burç yorumları. İşte detaylar...

22 Eylül burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Hayatını ilgilendiren konularda vereceğin kararlar konusunda geçmişin kafanı sürekli kurcalamasına izin vermemelisin. Emin ol anılarının yaşamını böyle kontrol etmesine izin vermen, ilerleyen süreçlerde hayatının kontrolünü tamamen kaybetmene neden olabilir. Öte yandan bu gibi anlarda seçimlerini daha doğru yapabilmen için çevrendeki senden yaşça büyük insanların deneyimlerine başvurabilirsin.

22 Eylül burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Gün içerisinde özellikle girdiğin sosyal çevrelerde insanların dikkatini üzerine topluyor olman, motivasyonunu toparlayacak gibi duruyor. Emin ol bu durumun hissettireceği pozitif duygular, moralinin de düşmesini engelleyecek gibi. Sana tavsiyem, gündelik rutinlerinin ve hayatındaki gereksiz ayrıntıların canını sıkmasına ve yaşamını kontrol etmesine izin vermemen olacaktır. İyi bir gündesin ve bunun mahvolmasına izin vermemelisin.

22 Eylül burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Özellikle çalıştığın yerde iş arkadaşlarınla aranızda bir rekabet olduğunu sezebileceğin bir gün seni bekliyor. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, arkadaşlık ilişkilerini ve iş ilişkilerini birbirinden ayırman olacaktır. Emin ol profesyonel hayatında duygulara yer vermemelisin. Aksi takdirde ilerleyen süreçlerde kariyer hedeflerini yavaş yavaş elinden kaçırdığının farkına varabilirsin ve bu durum senin için fazlasıyla üzücü olacağa benziyor. 

22 Eylül burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Çok yönlü kişiliğin çevrendeki çoğu insan tarafından fark edileceğe benziyor. Emin ol özellikle iş yerinde üstlerinin bu durumun farkına varması uzun zamandır planladığın hedeflerine bir adım daha yaklaşabilmen adına etkili olacaktır. Öte yandan akşam saatlerine doğru kişisel donanımını arttırmak adına bazı adımlar atabilirsin. Unutmamalısın ki bugünlerde kendine katacağın her yenilik, ileride dilediğin kariyeri kurabilmen adına oldukça etkili olacaktır.