USD 32,48
EUR 34,95
ALTIN 2.438,07
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

22 Ekim burç yorumları

22 Ekim Cuma burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

22 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Özel hayatında geçmişte yaşadığın bazı sorunlarla ilgili derin konuşmalar içerisine gireceğin bir gündesin. Her ne kadar bu iletişimden kaçmak istesen de sana önerim, yüzleşmen gerekenlerle artık yüzleşmen olacaktır. Böylesinin daha iyi olduğunu sende ilerleyen süreçlerde kabulleneceksin. Fakat sorunları çözmek eskisine oranla daha zor olabilir. Artık karşılıklı gösterdiğiniz tahammül sınırlarda dolaşıyor. Sana tavsiyem, varacağın her sonuçta karşı taraf ile olan ilişkini asgari düzeyde saygılı tutman olacaktır. 

22 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Geçmişte fazlasıyla değer verdiğin ilişkilerin tarafından ihanete uğramış olman, gün içerisinde fazlasıyla düşünmene ve hayatında oluşabilecek yeni ilişkilere karşı da endişeyle yaklaşmana neden olabilir. Bu gibi anlarda sana önerim, geçmişin negatif yönlerinden elinden geldiğince uzaklaşman olacaktır. Emin ol bunu yapmaya çabaladıktan sonra gelecekte kuracağın ilişkilere karşı daha az ön yargıyla yaklaştığının sende farkına varacaksın. Ve bu durum sonunda kurduğun tüm ilişkileri daha huzurlu ve rahat kurman için gerekli koşulları yaratacak. 

22 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Kendini fazlasıyla seçici hissedebileceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle son zamanlarda hem iş hayatında yapman gereken seçimler esnasında, hem de özel hayatındaki kişisel meselelerinde oldukça zor beğendiğinin farkına varabilirsin. Fakat bu gibi anlarda sana önerim, her ne kadar bu tavrın mükemmele ulaşmakta sana motivasyon kaynağı oluyorsa da, beklentilerini biraz azaltman olacaktır. Emin ol bu sayede mutluluğa daha rahat erişebilir, kaygılarını bir kenara bırakabilirsin. 

22 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Çevrendeki insanlara verdiğin değer onlar ile kurduğun arkadaşlıklar içinde oldukça kıymetli bir noktada duruyor. Ve gün içerisinde dostlarınla geçireceğin anlarda bu durumun farkına varacaksın. Sana tavsiyem, bu tavırlarını sürdürmeye devam etmen olacaktır. Seni sen yapan şeylerden biride bu. Öte yandan son günlerde aranızda bir çekim olduğunu hissettiğin bazı tanıdıklarınla akşam saatlerine doğru romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. Geçmişte yaşadığın kötü deneyimleri bir kenara bırak ve anın tadını çıkar.