USD 32,60
EUR 35,00
ALTIN 2.451,33
BIST100 9.795
İHBAR hattı 0552 642 79 79

22 Ağustos Pazartesi Günlük Burç Yorumları

22 Ağustos Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Burç yorumuna göre 22 Ağustos Pazartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde burcunuzun yorumları...

22 Ağustos Pazartesi Günlük Burç Yorumları - Sayfa 1

AKREP BURCU

İlişkiler adına kendinizi bugün daha güçlü hissetmeniz çok doğal. Eğer bu konuda atılması gereken adımlarınız varsa atmanızda fayda var. Bir süre size zor gelen bazı yüklerin altında çalışabilirsiniz. Size en yakın kişiler yaptığınız şeyi küçümsemiş gibi görünse de, gözden kaçırdığınız kritik bir dengesizliği fark edebilirler, bu yüzden onları dinleyin.


22 Ağustos Pazartesi Günlük Burç Yorumları - Sayfa 2

ASLAN BURCU

Bugün kendinizi yönetici pozisyonunda tutan insanlardan biraz uzak tutmanızda fayda var. Ani tartışmalara açık bir gün. Hayatınızın hedeflerine ilişkin anlayışınızda devrim yaratan bir maceranın peşinden gitmek şu anda mümkün.

22 Ağustos Pazartesi Günlük Burç Yorumları - Sayfa 3

BALIK BURCU

Yakınınızdaki insanlarla olan ilişkinizde enteresan gelişmeler olabilir. Dedikodu yapmamaya veya yapılırsa yanınızda muadil olmamaya bakın. İletişimle ilgili aksaklıkları gidermeye odaklanmak isteyebilirsiniz. İhtiyacınız olan sessiz zamanı başarılı bir şekilde ayırdığınızda, sonraki hareketlerinizi daha net görebilirsiniz.

22 Ağustos Pazartesi Günlük Burç Yorumları - Sayfa 4

BAŞAK BURCU

Bugün kendinizi gelecek planları içine atmış olabilirsiniz. Hiç olmadığı kadar gelecek kaygısı duymanız gayet normal. Sakin olmanızda fayda var. Cömert bir hayırsever şimdi size yardım etmeye istekli olabilir, ancak belki de durumu sessiz tutmanız en iyisidir. Kimse yanlış bir şey yaptığı için değil, sadece ilgili herkesin mahremiyetini korumak için. Muhtemelen yine de kendi başınıza halledeceğiniz çok şeyiniz olacak.