USD 32,58
EUR 34,79
ALTIN 2.412,55
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

22 Ağustos burç yorumları

22 Ağustos Pazar burç yorumları. İşte detaylar...

22 Ağustos burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Kendine ayıracağın bir güne sahip olman emin ol motivasyonunu fazlasıyla arttıracağa benziyor. Özellikle son günlerde geçirdiğin yüksek tempolu günlerin üzerine böyle bir vakte sahip olman, kafanı toparlamanda sana destek olacak. Fakat her ne kadar kendine ayırdığın bir günde olsan da, yine de sana tavsiyem karşına çıkabilecek fırsatlara karşı dikkatli olman olacaktır. Çevrenden doğru gelebilecek bir ortaklık teklifi geleceğin için biçilmiş kaftan olabilir. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

22 Ağustos burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Son günlerde hayatın ile ilgili net kararlar almak istiyor olabilirsin. Özellikle uzun zamandır belirli bir rutinin içerisinde yaşıyor olman, bunun en büyük nedeni olabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, yapman gereken seçimler konusunda cesur davranman olacaktır. Emin ol çekingen davranman sana herhangi bir şey kazandırmayacaktır. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

22 Ağustos burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Son günlerde özellikle kişisel hayatın ile ilgili bir takım kaygılara sahip olabilirsin. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, çevrende seni sakinleştirebilecek insanlar olmasını sağlaman olacaktır. Emin ol böyle bir süreçte senden daha telaşlı biriyle birlikte vakit geçirmen işlerin daha da kötü sonuçlanmasına neden olabilir. Öte yandan sahip olduğun aile ilişkilerinin değerini böyle zorlu süreçlerde daha rahat anlayabileceksin gibi duruyor. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

22 Ağustos burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Son günlerde gündeminde sürekli ailenle ilgili konuların olması, kendi hayatına dair herhangi bir şey düşünmenin veya uygulamanın önüne geçiyor olabilir. Fakat bu gibi anlarda sana tavsiyem, her ne kadar ailenle ilgili konuları gündeminde tutman doğru bir şey olsa da, kendine de yeterince vakit ayırman olacaktır. Öte yandan yaşadığın alanın değişmesi mümkün. Yeniliklere kendini hazırlasan iyi olur. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.