USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

21 Kasım burç yorumları

21 Kasım Pazar burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

21 Kasım burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Oldukça yüksek bir enerjin ve bir o kadarda güçlü bir iletişim yeteneğin olduğu için gün içerisinde iletişimde olduğun insanlardan istediğin her şeyi alabileceksin gibi duruyor. Fakat sana önerim, abartmaman olacaktır. Aksi takdirde her ne kadar iyi niyetle hareket etsen de çevrendekiler bu durumdan bunalabilir veya art niyetli olduğunu düşünebilir. Öte yandan günün ortalarına doğru ailenden doğru gelebilecek müjdeli bir haber keyfinin oldukça yerine gelmesine neden olacaktır. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

21 Kasım burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Üzerinde çalıştığın işleri kısa yoldan halletmeye çalışmaktan vazgeçmelisin. Özellikle son günlerde içli dışlı olduğun projeler geleceğini yakından ilgilendiren kritik işler. Bu nedenle sana önerim, ince detayların her biri üzerine yoğunlaşman olacaktır. Bu sayede ortaya koyacağın iş kusursuz olabilir. Emin ol böylesine başarılı projelere imza atmış olman, kariyerini oldukça pozitif etkileyecek bir durum. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

21 Kasım burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Sahip olduğun finansal kaynakların sana yetmediğinin farkına varabileceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle elde etmek istediğin hayat standartlarını karşılayamıyor olman canını büyük oranda sıkacak gibi gözüküyor. Sana önerim, moral bozmadan alternatifler oluşturman olacaktır. Özellikle çevrendeki insanlarla iletişime girmen sorunlarının altından kalkabilmen konusunda oldukça etkili olabilir. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

21 Kasım burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Çevrendeki insanları istediğin gibi manipüle edebiliyorsun. Fakat bunu dostlarına yapmaman gerektiğini hatırlatırım. Özellikle uzun süredir hayatında olan arkadaşlarınla olan ilişkilerinde karşı tarafın fikirlerini kontrol etmeye çalışman her şeyden önce yanlış. Öte yandan günün ortalarına doğru iş yerinden bir kaç arkadaşınla yollarının kesişmesi mümkün. Sahip olduğun arkadaşlıkları geliştirmek adına iyi bir fırsat elde etmiş olabilirsin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.