USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

21 Eylül burç yorumları

21 Eylül Salı burç yorumları. İşte detaylar...

21 Eylül burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Duygusal geçireceğin bir güne giriş yapıyorsun. Bu nedenle gün içerisinde elinden geldiğince sosyalleşmekten kaçınmanı tavsiye ederim. Aksi takdirde yakın arkadaşlarınla saçma tartışmalar içerisine girebilirsin ve emin ol bu senin motivasyonundan önemli değil. Bu nedenle sana tavsiyem, enerjini kendine saklaman olacaktır. Öte yandan gün ortasında yapacağın kısa bir yürüyüş sorunlarını düşünebilmen adına iyi bir fırsatı sana sunabilir. 

21 Eylül burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Gün içerisinde karşılıklı kurduğun ilişkiler esnasında bir takım hassasiyetler gösterebilirsin. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, elinden geldiğince alıngan davranmamaya çalışman olacaktır. Aksi takdirde ilerleyen süreçlerde ortaya çıkabilecek saçma tartışmalar canını fazlasıyla sıkabilir. Ayrıca gün içerisinde karşılaşabileceğin fırsatlara karşı dikkatli olmanı öneririm. Fırsatların nereden geleceğini bilemezsin.

21 Eylül burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Hayatındaki düzeni tümüyle değiştirmek isteyeceğin bir güne merhaba diyebilirsin. Emin ol hissettiğin motivasyon ve enerji sayesinde karşılaştığın tüm zorlukların içerisinden çıkabilirsin. Sana tavsiyem, motivasyonunu tazeleyecek pozitif arkadaşlarınla vakit geçirmen olacaktır. Emin ol çevrenden aldığın destek tüm dertlerini unutabilmende sana destek olacaktır. Öte yandan akşam saatlerine doğru aile içerisinde bir takım sorunlarla uğraşabilirsin. Alttan almalısın. 

21 Eylül burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Karmaşık düşünceler içerisinde olabileceğin bir gündesin. Böyle anlarda sana tavsiyem, çevrendeki insanların fikirlerine ve görüşlerine kulak vermen olacaktır. Emin ol her ne kadar kendi bildiğini okumak istesen de farklı tecrübeler hayatındaki sorunları atlatabilmende iyi bir destekçin olabilir. Yalnızca motivasyonunu korumalı ve çevrendeki insanları seni destekleyen insanlardan oluşturmalısın.