USD 32,46
EUR 34,84
ALTIN 2.446,70
BIST100 9.886
İHBAR hattı 0552 642 79 79

21 Ekim burç yorumları

21 Ekim Perşembe burç yorumları. Detaylar Haberfokus.com'da...

21 Ekim burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Oldukça yüksek tempolu olacak bir gün seni bekliyor. Tam enerjini kendine harcamak adına bazı planlar yaparken çevrene verdiğin sözlerin aklına gelmesi her ne kadar tadını kaçırsa da motivasyonunu düşürmemelisin. Planlarını birazcık esneterek tüm işlerini halledebileceksin. Öte yandan artık yaşadığın yer hakkında ufak tefek değişimler gerçekleştirmek istemen gayet normal. Yeni bir dekorasyonun yeni bir enerjiyi beraberinde getireceğine emin olabilirsin. 

21 Ekim burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Sahip olduğun her şeyi ortaya koyduğun emeklerinle elde ettin ve bundan sonrası içinde aynısı geçerli. Bu nedenle gün içerisinde çevrenden gelebilecek bazı teklifleri reddetmek istemen gayet normal. Sana tavsiyem, aklında herhangi bir soru işareti varsa bunları yok etmen olacaktır. Senin için doğru olduğunu düşündüğün kararın seni yanlış bir noktaya götürmesine ihtimal yok. Öte yandan akşam saatlerine doğru akrabalarınla keyifli bir buluşma gerçekleştirebilirsin.

21 Ekim burç yorumları - Sayfa 3

 İkizler

Özel hayatında yaşadığın sorunları iş hayatına yansıtmaman gerektiğinin artık farkına varman gerekiyor. Özellikle kariyerin için böylesine hırslı olduğun bir dönemde hayatındaki sorunları yaşandıkları alanda bırakmalısın. Aksi takdirde ilerleyen süreçlerde gelmek istediğin noktalar konusunda bazı aksiliklerle karşılaşabilirsin. Bu nedenle sana önerim, partnerinle net bir şekilde aranızdaki sorunlar hakkında konuşman olacaktır. Emin ol birbirinize karşı daha anlayışlı olduğunuz zaman normal hayatınızda daha kolay ilerleyecek. 

21 Ekim burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Adeta ters tarafından uyanmışsın gibi bir gün. Özellikle gün içerisinde çevrendeki insanlarla inatlaşabilir, katıldığın grup çalışmalarında huysuzluk yapan insan sen olabilirsin. Fakat bu gibi anlarda sana önerim, keskin huylarını biraz törpülemeye çalışman olacaktır. Bu sayede ilerleyen süreçlerde ilişkilerini daha rahat kurabilir, sorumluluklarının üstüne daha aklı selim bir vaziyette yaklaşabilirsin.